Medi ambient

novembre 2018

Un dels deu missatges gràfics de la campanya / Cristina Bueno (PTP)

L’associació Promoció del Transport Públic ha resumit en deu missatges els beneficis de l’ecomobilitat per estimular el canvi d’hàbits entre els usuaris del vehicle particular.

setembre 2018

L'autobús híbrid que va participar a la passada edició del Dia Sense Cotxes a l'Hospitalet / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

El projecte educatiu TMB Educa oferirà activitats i tallers per als més petits a bord de dos autobusos 100% elèctrics.

Imatge promocional de la Setmana de la Mobilitat 2018

Diumenge comença una nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en què Europa es bolca en la promoció del transport més net, i TMB hi col·labora.

agost 2018

Bona part de la flota de TMB és sostenible i es mou amb energia híbrida, elèctrica i gas natural / Foto: Pep Herrero (TMB)

Un informe elaborat per la Diputació de Barcelona posa de manifest l'impacte que tenen els desplaçaments sobre la nostra preuada salut.

Imatge promocional de la Setmana de la Mobilitat 2018

Del 16 al 22 de setembre del 2018 se celebrarà una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, i com sempre Barcelona s’adhereix a la iniciativa.

El Solaris Urbino 18 elèctric fotografiat al pati del Triangle / Foto: TMB

S'accelera l'entrada de la flota d'autobusos de zero emissions que a mig termini ha de permetre la reconversió ambiental de la línia H16.

juliol 2018

Barcelona té una de les flotes de bus més verdes d'Europa / Foto: Pep Herrero (TMB)

ATUC demana que una part de la recaptació per gravar els combustibles més contaminants es destini a finançar el sistema de transport públic per lluitar contra el canvi climàtic.

juny 2018

Un moment de la firma de la declaració, el 8 de juny a París / Foto: Île-de-France Mobilités

El manifest, subscrit a París, mostra la determinació d’accelerar la transició energètica del transport públic urbà i demana el suport de la UE.

TMB té una de les flotes de bus més netes d'Europa / Foto: Pep Herrero (TMB)

Des de l'any 2015, TMB es va posicionar com una de les flotes més netes d'Europa. El repte continua amb la incorporació progressiva de vehicles híbrids i elèctrics purs com a mesura contra el canvi climàtic.   

abril 2018

El transport públic impulsa la lluita de Barcelona contra el canvi climàtic en la línia de reducció de les energies fòssils i descarbonització de l’economia marcada pels acords de París