Medi ambient

gener 2020

L'alcaldessa Ada Colau en un moment de la seva intervenció al Saló de Cent / Foto: Ajuntament de Barcelona

La ciutat invertirà 563,3 milions d'euros per aconseguir reduir el 50% de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle el 2030, respecte als valors de l'any 1992.

desembre 2019

El sistema ha millorat freqüències, ha estrenat línies, obert estacions i perllongat serveis per assumir uns 170.000 desplaçaments diaris. Les millores continuaran els propers mesos i hi ha accions compromeses de tots els operadors fins al 2021

novembre 2019

Una de les estacions que acull la prova de recollida selectiva de residus és Fontana / Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Fontana, Lesseps i Valldaura, de la línia 3, tenen nous punts de separació de brossa per abocar-hi el plàstic, el paper i el rebuig i fomentar així el reciclatge entre els usuaris.

La campanya en un autobús de la línia V3 / Foto: TMB

TMB col·labora en la difusió de missatges per conscienciar que l'1 de gener s'activaran les restriccions per als vehicles més contaminants i “començarem a respirar”.

octubre 2019

Sessió d'obertura del primer Congrés de la Qualitat de l'Aire / Foto: Sergio Ramos Ladevesa (Media Circus Team)

Sabadell ha estat la seu del primer congrés per abordar globalment el repte de reduir la contaminació atmosfèrica de les ciutats per salvar vides.

Viatgers esperant en una  andana del metro de París / Foto: Getty Images

setembre 2019

Il·lustració de la campanya #ONEPLANet de la UITP / Imatge: Laurent Murgia

Només tenim un planeta, i el transport públic és essencial per preservar-lo de la crisi climàtica. Aquesta és la base de la campanya #ONEPLANet de la UITP a la qual s'ha sumat TMB.

L'artista dedicarà una jornada a la promoció del transport públic i oferirà una actuació en exclusiva a l'estació de Fira de la L9 Sud, aquest dijous
Presència de TMB a la Setmana de la Mobilitat de l'Hospitalet l'any 2017 / Foto: Arxiu TMB

Des d'avui Europa celebra la Setmana de la Mobilitat, que inclou la celebració del Dia sense Cotxes el proper diumenge. TMB ha preparat diverses activitats per contribuir a aquesta cita.

agost 2019

Imatge promocional de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019

L'objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat és conscienciar la població de la possibilitat de canviar el model de mobilitat i dels beneficis que aquests canvis tindrien sobre el medi ambient i la salut.