Medi ambient

setembre 2021

Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB / Foto: Pep Herrero (TMB)

Aquestes jornades semipresencials, que compten amb ponències, taules de treball i exposició de vehicles i equipaments, apleguen experts en gas natural i renovable per analitzar els reptes que planteja als transports la descarbonització i la millora de la qualitat de l’aire.

Imatge de la campanya facilitada pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona

Un any més, del 16 al 22 de setembre, municipis de tot el continent s'adhereixen a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat amb tot un seguit d'activitats per promoure hàbits de desplaçament més sostenibles, segurs i saludables.

agost 2021

La T-verda va ser creada l'any 2017 a iniciativa de l'AMB i adoptada per l'ATM / Foto: AMB

juliol 2021

D'esquerra a dreta, Joaquim Lloret, Mario Canet i Francesc Mauri durant l'entrevista. Foto: Catalunya Ràdio

juny 2021

Cartell amb la nova marca i imatge EcoBus a la presentació dels 69 nous autobusos ecològics de TMB. Foto: Miguel Ángel Cuartero

Aquesta setmana, coincidint amb la presentació dels nous busos elèctrics i híbrids de GNC, TMB estrena marca i nova imatge als vehicles que es mouen amb energies netes.

maig 2021

Els bussejadors al Fòrum. Foto: Pep Herrero
Israel Arribas, segon per l'esquerra / Foto: Israel Arribas

Vuit submarinistes d'Helisub, club integrat per empleats de Bus i Metro, preveuen submergir-se demà 100 metres mar endins al llarg de 400 metres lineals de platja per treure deixalles.

El biometà obtingut a partir dels fangs de depuradora abastirà un bus en el seu recorregut diari / Foto: TMB

El nou portal de LIFE Nimbus difon aquesta estratègia d'economia circular, cofinançada amb fons europeus, que es posarà a prova fent servir un autobús de la flota de TMB.