Societat

juny 2017

A partir del 26 de juny les persones de mobilitat reduïda acreditades podran pujar amb escúters a la xarxa de metro i als autobusos regulars de TMB igual que les cadires de rodes. La prova s’allargarà fins que s’aprovi el nou Codi d’Accessibilitat, o com a màxim fins al 31 de desembre vinent
Grups de cooperants de #SOSRefugiats del #CLÍNIC i @SJDbarcelona_ca / Foto: Hospital Clínic
Detall de la campanya 'Cap nen sense colònies' / Foto: Fundació Pere Tarrés
Senyalització sobre la porta d'un ascensor de la xarxa de metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

La Generalitat instal·larà dos ascensors i remodelarà els dos vestíbuls per adaptar a persones amb mobilitat reduïda la històrica estació de metro, que data del 1926.

Un moment de la tamborinada 2015 / Foto: Flickr Tamborinada

maig 2017

Metro de Barcelona / Foto: Arxiu TMB

Amb dades aportades per TMB i altres operadors, Ràdio Barcelona ha abordat avui la qüestió dels suïcidis en els sistemes ferroviaris i ha explicat les mesures que apliquen per a la prevenció i la mitigació dels efectes d’aquests successos traumàtics.

Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà; Toni Espinal, director general d'Ampans; i Xavier Serra, director general d'Affinity Petcare / Foto: Fundació Factor Humà

La Fundació Factor Humà, de la qual forma part TMB, ha celebrat la novena edició dels premis Mercè Sala, dedicats a distingir casos d'èxit de gestió empresarial moderna i amb fort vessant humà.

Autobús de la línia 63 a la Diagonal / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Tres persones de la Fundació Asproseat Proa Esplugues treballaran cada dia fent d'auxiliars d'informació per recollir dades de frau als autobusos durant quatre anys.

Bandes participants al al concert solidari dels Xuklis / Foto: Facebook Xuklis
Part de la imatge de la campanya 'La revolució de les butxaques' / Foto: web comercjustibancaetica.org/