Societat

abril 2017

Imatge promocional del web d'ACADIP de la Setmana Mundial de les IPD
Imatge de la campanya / Foto: Amics de la Gent Gran
Test / Foto: TMB

Posem a prova els vostres coneixements de bus? Avui dia hi ha més de 100 quilòmetres de carril reservat a la ciutat de Barcelona. Però sabeu dir-nos a quin carrer va funcionar el primer? Publicarem la resposta demà a Facebook i Twitter.

Enric Cañas, conseller delegat de TMB, i Núria Valls, directora general de Fundesplai, en la firma del conveni / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Un conveni amb Fundesplai permetrà que durant un any dos nois o noies en situació de risc d'exclusió social facin estades remunerades a l'empresa.

Rampa senyalitzada que marca el límit de la part reformada de l'andana de Paral·lel de la línia 3 / Foto: TMB

Com a part de l'obra de rehabilitació de l'estació de metro de Paral·lel, aquests dies s'està fent l'elevació de les andanes de la línia 3, per igualar-les amb els trens.

març 2017

Ajuntament de Barcelona de color blau / Foto: web connectatalblau.org
Cotxe patrulla / Foto: Mossos d'Esquadra

Avui la nostra pregunta posa a prova els vostres coneixements sobre els equipaments que tenim al metro de Barcelona. Sabeu dir-nos quin any es va inaugurar la primera comissaria dins d'una de les nostres estacions? Publicarem la resposta demà a Facebook i Twitter.

L'espai d'exposició, dedicat a la promoció del transport públic, es podrà visitar de dijous a diumenge al recinte firal de Montjuïc
Campanya Dia Mundial del Càncer Colorectal de l'AECC
Cartell promocional Màgic BDN Running