Avís legal

Avís legal:

Aquest apartat inclou informació relativa a les condicions particulars d'accés i d'ús del subdomini https://noticies.tmb.cat, que han de ser conegudes per l'usuari, a l'efecte previst en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

1r. Condicions generals

Als usuaris del subdomini https://noticies.tmb.cat els són aplicables totes les condicions generals d'ús establertes en l'avís legal del domini http://www.tmb.cat/ a excepció de les que s'oposin expressament a les condicions que s'estableixen tot seguit.

2n. Llicències Creative Commons

La reutilització dels continguts informatius del subdomini https://noticies.tmb.cat (limitats a articles de premsa, fotografies i vídeos) està subjecta a difusió mitjançant l'ús de llicències Creative Commons que cedeixen determinats drets d'explotació. L'usuari pot reproduir, distribuir i comunicar públicament cada contingut subjecte a llicència Creative Commons, sempre que no ho faci amb una finalitat comercial, i que en citi la font i no en desnaturalitzi ni en modifiqui els continguts i, per tant, sense possibilitat que en pugui fer obres derivades.

No s'autoritza l'ús de les marques, els rètols, els signes distintius o les campanyes publicitàries corporatives, ni tampoc dels logotips que apareixen al lloc web i són titularitat de FERROCARRIL METROPOLITÀ DE BARCELONA, SA, o de les societats del grup TMB, o que han estat objecte de llicència o de cessió per part del seu titular i estan degudament registrats o en procés de registre. L'ús no autoritzat o indegut d'aquests elements és una infracció dels drets de propietat industrial de FERROCARRIL METROPOLITÀ DE BARCELONA, SA, de les societats del grup TMB o d'altres tercers propietaris.

3r. Enviar o compartir amb tercers els continguts del subdomini

TMB informa l'usuari que, de conformitat amb la legislació vigent, no pot remetre un correu electrònic ni cap altre tipus de comunicació electrònica per convidar un tercer (ja sigui amic, familiar o altre) a veure els continguts d'aquesta revista, o a participar-hi, si no té el consentiment previ del destinatari; a més, cal indicar en l'assumpte de la comunicació o a l'espai "Nota", la paraula "publicitat" o "publi".