Empresa

agost 2020

La UITP va néixer l'any 1885 / Imatge: UITP

El mateix any que França regalava l'Estàtua de la Llibertat als Estats Units, dos operadors europeus de tramvies van impulsar la creació de l'associació que, amb els anys, esdevindria la UITP.

Autobusos a la cotxera de la Zona Franca / Foto: Arxiu TMB

El 17 de juliol del 1970 s'inauguraven oficialment les instal·lacions de la cotxera d'autobusos de la Zona Franca, una de les més importants d'Europa, amb capacitat per a 300 vehicles.

La bombolla preparada per a l'extracció del fibrociment / Foto: Pep Herrero (TMB)

La part més delicada de l'obra es fa dins d'un confinament del tipus 'bombolla' i amb les màximes mesures de prevenció consensuades amb el Districte, els veïns i la comunitat escolar.

juny 2020

Imatge de la campanya 'Back to better mobilty' de la UITP

Per qualitat ambiental, perquè evita la congestió, perquè iguala les possibilitats de progrés econòmic i laboral. El futur és a les nostres mans.

Línia elèctrica d'alta tensió / Foto: gencat.cat

La petició pretén augmentar la competitivitat del sector industrial en un moment delicat per l'impacte econòmic de la Covid-19. 

Captura d'un dels vídeos de consells amb el personatge de Karma

L'etiqueta Covid-19, del canal de YouTube de TMB, reuneix vídeos amb consells de prevenció i amb iniciatives preses per l'empresa durant la pandèmia.

Visual de la campanya de recuperació del transport públic / Imatge: TMB

TMB estrena una campanya amb el personatge Karma i les mascaretes com a protagonistes, amb la missió de restablir la confiança dels usuaris en les xarxes de metro i bus com a espais sanitàriament segurs.