Empresa

febrer 2018

L'estudi anual de satisfacció corresponent al 2017 atorga puntuacions de 7,79 i 7,59 a les xarxes de TMB, les més altes dels últims onze anys
Un bus turístic entrant a la plaça de les Drassanes / Foto: Pep Herrero (TMB)

Els sites són responsius, ràpids i més funcionals. Des d'avui, 13 de febrer, els usuaris dels transports turístics de TMB poden gaudir a internet de més continguts interessants i més atractius visualment.

gener 2018

Foto de Santi Piñol d'un autobús de TMB a l'Havana, amb l'inidicador frontal d'un servei alternatiu al metro
TMB.cat ha superat els 12 milions de visites durant el 2017 / Imatge: TMB

El web tmb.cat supera els 12 milions de visites anuals i es consolida així com el canal preferit dels usuaris a l'hora d’informar-se sobre el servei de transport públic a l'àrea de Barcelona.   

Les partides principals han servit per rejovenir la flota d’autobusos, posar al dia trams de vies i altres infraestructures del metro i rehabilitar cinc estacions
El diputat Ahn Gyu-Back, al centre, al costat del director de Negoci Internacional de TMB, Guillem Camarasa, i altres parlamentaris coreans / Foto: Pep Herrero (TMB)

Dins d'un recorregut per diversos països d'Europa, els legisladors s'han interessat pel funcionament de la xarxa de transport de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Mohamed Mezghani / Foto: UITP

El fins ara vicesecretari general afronta el repte d'avançar en la consideració del transport públic com a peça clau de la lluita global contra el canvi climàtic.

El web TMB Notícies ha publicat un total de 678 notícies durant el 2017 / Imatge: TMB

Dels 678 articles publicats en dotze mesos, els que més han interessat han estat els que aportaven dades sobre alteracions o novetats del servei de gran abast, com les vagues o la nova xarxa de bus.

desembre 2017

Línies elèctriques d'alta tensió / Foto: Visual Hunt
Ple del Consell Metropolità / Foto: AMB

Aprovats inicialment els pressupostos de l’ens metropolità i els seus ens públics vinculats per a l’any vinent.