Empresa

juny 2017

“Quan seguis, respecta l’espai dels altres” és el missatge que des d’avui es difon mitjançant un vídeo i plafons publicitaris al metro i els autobusos
Il·lustració amb la xifra 150.000

El compte corporatiu de Twitter ha publicat més de 24.000 tuits en poc més de set anys. Tota una vida dedicada a la conversa amb la comunitat digital del transport públic.

Autobús de l'EMT de València / Foto: EMT

Restringir més la circulació de vehicles privats i posar en marxa una Llei de Finançament estatal són algunes de les principals propostes presentades per ATUC per aconseguir una mobilitat urbana "eficient i sostenible" a Espanya.

L'empresa estava disposada a assumir-la, fent un gran esforç econòmic, per assolir el conveni i posar fi a les aturades de Metro
Alegria per l'acord final de la cimera del clima de París, el 2015 / Foto: UNFCCC

En coherència amb tota la trajectòria anterior, l'associació que agrupa operadors i institucions del transport públic fa pinya amb els defensors dels acords de la cimera de París.

Miguel Ruiz, president d'ATUC, divendres a Palma / Foto: ATUC

El president d'ATUC, Miguel Ruiz, va llançar divendres a Palma la reivindicació del sector de ser reconegut com un servei essencial per a la comunitat i ser tractat fiscalment en conseqüència.

Un moment de la taula rodona d'avui a Palma / Foto: Ajuntament de Palma

Una taula rodona sobre ‘La mobilitat del futur en ciutats turístiques’ ha servit aquest migdia de pròleg al 24è Congrés Nacional de Transport Urbà i Metropolità que se celebra aquest dijous i divendres al Palau de Congressos de Palma.

maig 2017

Metro de Barcelona / Foto: Arxiu TMB

Amb dades aportades per TMB i altres operadors, Ràdio Barcelona ha abordat avui la qüestió dels suïcidis en els sistemes ferroviaris i ha explicat les mesures que apliquen per a la prevenció i la mitigació dels efectes d’aquests successos traumàtics.

El dia 29 en hores punta (de 7 a 9 h i de 16 a 18 h) circularà el 40% dels trens, mentre que a la nit (de 20.30 a 22.30 h) l'oferta serà el 20% de l'habitual
El portal de la transparència de l'empresa té publicades des de l'estiu passat les retribucions de tot el Consell de Direcció