Empresa

Interior del nou taller de material mòbil de la cotxera de la Zona Franca / Foto: TMB
L'ATUC reprèn el seu congrés anual després de no celebrar l'edició del 2020 a causa de la pandèmia / Imatge: ATUC

La trobada dels operadors del transport públic urbà d'Espanya, que l'any passat no es va celebrar a causa de la covid, se celebra aquesta setmana a Almeria.

Foto de grup ahir al terrat de l'edifici corporatiu de TMB a la Sagrera / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Una representació de veïns i responsables del Districte de Sant Andreu constaten el bon resultat d'una de les obres de desamiantatge i rehabilitació de més envergadura fetes a Catalunya.

Gerardo Lertxundi en la seva intervenció al Green Gas Mobility  / Foto: Viajeros

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, va exposar a la cimera els plans de descarbonització del transport de superfície de Barcelona.

L'alcaldessa de Sitges i presidenta de l'AMTU durant una intervenció al congrés / Foto: Pep Herrero (TMB)

L’International Mobility Congress s’ha celebrat compartint els formats presencial (a Sitges) i virtual, i ha aplegat prop de 800 professionals del sector.

Estand de TMB al congrés IMC / Foto: Pep Herrero (TMB)

TMB compta amb un estand a la primera edició de l’International Mobility Congress, esdeveniment que se celebra a Sitges i telemàticament i del qual n’és un dels organitzadors.

Gerardo Lertxundi, conseller delegat de TMB / Foto: Pep Herrero (TMB)

Aquestes jornades semipresencials, que compten amb ponències, taules de treball i exposició de vehicles i equipaments, apleguen experts en gas natural i renovable per analitzar els reptes que planteja als transports la descarbonització i la millora de la qualitat de l’aire.