Empresa

juliol 2021

Bicicletes de lloguer / Foto: Pixabay

L’AMB va aprovar ahir la creació del sistema, que prendrà com a referència el Bicing per estendre’l a 15 municipis. PSM n’adjudicarà l’explotació a un operador privat.

Conductores i personal sanitari preparats per a les sortides d'avui / Foto: TMB
Imatge promocional del congrés / Foto: IMC

TMB participa com a coorganitzador en l'esdeveniment, que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre a Sitges amb l'assistència de 800 professionals del sector.

Seu corporativa de TMB / Foto: Arxiu TMB

El concurs per al subministrament de 9,92 Gwh anuals durant els pròxims tres anys i mig s'ha resolt a favor de Nexus Energia.

juny 2021

Un metro a Ciutat de Mèxic / Foto: L'usuari GAED a Wikipedia

Del 22 al 23 de juny, i en format online, el sector de la mobilitat en l'àmbit de Llatinoamèrica debatrà com entomar els canvis, alguns de permanents, que ha portat la pandèmia.

Per primera vegada s'han calculat els efectes socials i ambientals del transport públic. L'acte serà dimecres 16 a la tarda i es podrà seguir a distància.

Cartell amb la nova marca i imatge EcoBus a la presentació dels 69 nous autobusos ecològics de TMB. Foto: Miguel Ángel Cuartero

Aquesta setmana, coincidint amb la presentació dels nous busos elèctrics i híbrids de GNC, TMB estrena marca i nova imatge als vehicles que es mouen amb energies netes.