Innovació

octubre 2021

Validació amb targeta bancària en un autobús de la prova pilot / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Continua la instal·lació de les validadores EMV, aptes també per a telèfons i rellotges intel·ligents, en tota la flota de TMB.

Validació amb la targeta física T-mobilitat al metro / Foto: ATM

S'obre el grup de persones que participen en les comprovacions d'usabilitat del nou bitlletatge digital. Ja es pot registrar un compte, comprar la targeta i fer tràmits en línia.

El dispositiu de mesurament situat sota un tren de la línia 1 de metro / Foto: Virtualmech

TMB i Virtualmech col·laboren en la confecció d'una base de dades perquè el manteniment de la infraestructura s'anticipi a les incidències.

Aspecte de l'Expoquimia del 2017 / Foto: Fira de Barcelona

La 19a edició d'Expoquimia és una de les primeres cites industrials que s'organitzen a Europa després de l'esclat de la pandèmia.

agost 2021

Autobús elèctric Solaris a la plaça Cerdà fent la línia H16 / Foto: Pep Herrero (TMB)

Els ecobusos s’han incorporat també aquest estiu a les línies 7 i 33. Avança el projecte per convertir la H12 i la V15 en zero emissions.

juliol 2021

L'autobús UNVI elèctric en proves / Foto: UNVI

El vehicle, cedit per UNVI, està circulant aquesta setmana sense passatgers per verificar la seva adequació al servei turístic en rutes urbanes a Barcelona.

Imatge tren / Foto: TMB

El projecte, que va guanyar el passat abril la menció especial de l'àrea d'Innovació del Repte Estació del Futur, s'ha presentat a l'edició d'enguany de l'European Social Innovation Competition i passa el sedàs entre prop de 600 propostes.

El MAN articulat elèctric a la terminal de la plaça del Nou / Foto: TMB

Durant un any, TMB provarà les prestacions i l’autonomia de l’innovador autobús de zero emissions que només necessita càrrega nocturna.