MouTV

Sistema d'informació del servei MouTV

MouTV és un sistema de videodifusió que proporciona informació sobre l'estat del transport públic, amb la finalitat d'ajudar-te en els teus desplaçaments. Ofereix, en horari de 6.30 a 20.30 h, tres tipus de continguts:

  • Informació del servei vinculada als punts d’emissió (com el temps de pas del proper tren a les andanes o la propera parada a l'interior dels autobusos), informació sobre incidències o alteracions que poden afectar el funcionament normal dels serveis de bus i de metro, i informació corporativa.
  • Notícies d’actualitat i d’interès general d’una temàtica molt variada, que van des de l’economia fins a les últimes tendències, i que són tant locals com internacionals.
  • Publicitat gestionada per l’exclusivista, la qual ajuda a assegurar la pròpia sostenibilitat mitjançant els ingressos que representa.

MouTV funciona amb un gestor de continguts (un programa informàtic connectat a un servidor) que rep la informació i la distribueix als gairebé 3.000 punts d’emissió de les xarxes de metro i de bus de TMB a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Concretament, en 53 estacions de metro a través de projectors d'alta resolució i pantalles de TFT, a l'interior d'una vuitantena d'autobusos equipats amb monitors a l'interior del vehicle, en un centenar de trens de metro que circulen a les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 9/10, i en quatre centres d'atenció al ciutadà (Punts TMB).

Tota la informació, que s’ordena des d'un lloc gestor central, s’envia a través d’internet a les pantalles i als projectors de les andanes de les estacions i als Punts TMB, via Wi-Fi als autobusos i per 3G als trens.

Infografia

MouTV ens ha permès situar-nos com a referents en innovació i tecnologia aplicada a la millora de la qualitat del servei i la satisfacció del client, proporciona informació que és útil per facilitar els desplaçaments i que, a més, enriqueix l'experiència de viatge.

Contacta amb la redacció de MouTV: moutv@tmb.cat / 933289326

Vídeo sobre el canal MouTV

Imatges en català sobre el sistema de videodifusió MouTV amb exemples de la informació que proporciona i de la seva ubicació al metro i als autobusos:


Presentació del MouTV en vídeo