Transport

març 2017

Les targetes Hola BCN! de 2, 3, 4 i 5 dies tindran en compte l'hora de la primera validació
TMB recomana recorreguts alternatius o destinar més temps del previst per fer els desplaçaments, diumenge al matí
Test / Foto: TMB

Avui la nostra pregunta posa a prova els vostres coneixements sobre la flota d'autobusos. Sabeu dir-nos quin any va circular el primer bus de TMB de gas natural comprimit? Publicarem la resposta demà a Facebook i Twitter.

ATM - PUNT DE VENDA OFICIAL

Title Text: 
Punts de venda oficial de targetes de transport integrades / Vídeo: ATM

L'Autoritat del Transport Metropolità vol conscienciar sobre l'existència d'un comerç fraudulent de targetes de transport i recomana adquirir els títols integrats només als operadors i altres llocs oficials.

Video
El metro, un dels mitjans del sistema integrat de transport públic / Arxiu TMB

El 19 de març del 1997 naixia una entitat creada per coordinar i planificar el transport públic a la regió metropolitana de Barcelona, negociar les subvencions amb l'Administració central i avançar en la plena integració tarifària.

Tren a la línia 1 de metro / Foto: TMB
El metro garantirà la mobilitat durant el pas de la cursa, diumenge al matí
Les obres de rehabilitació en curs han posat al descobert el revestiment de rajola bisellada de la nau d’andanes, que es sanejarà i restaurarà, igual que les tres lluernes del sostre del vestíbul principal
Test TMB / Foto: TMB

Com cada dijous toca test. Sabeu dir-nos quin any va entrar en servei el primer autobús articulat de Barcelona, el Pegaso 6035/A? Publicarem la resposta demà a Facebook i Twitter.

El metro funcionarà fins a les 12 de la nit, com és habitual els dies feiners