Transport

abril 2017

Parada d'intercanvi de la línia H6 a Alfons X / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

En els propers dos anys la ciutat culminarà el procés de desplegament de la nova xarxa de bus, que tindrà 28 línies, i la reconfiguració de la resta del servei d’autobusos.

La Rambla de Barcelona plena de gent diumenge passat / Foto: ACN

La diada torna a disparar la mobilitat en transport públic. Les estacions del centre —Catalunya i Liceu— van ser les més utilitzades.

Autobús de la línia 6 a la Diagonal / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Ja està en marxa la recollida anual de dades de satisfacció dels usuaris de busos i metro com a part dels estudis comparatius que porten a terme el Grup Internacional de Benchmarking de Bus (IBBG) i els grups de metro CoMET i Nova.

TMB recomana l'ús del metro en els desplaçaments al centre de la ciutat aquest diumenge
Autobús de Budapest, l'àrea metropolitana amb més freqüència d'ús del transport públic / Foto: BKV

L'estadística de l'EMTA registra un creixement de la freqüència d'utilització del transport públic a la regió metropolitana de Barcelona entre el 2014 i el 2015, de 182 a 187 viatges anuals per persona.

El metro funcionarà fins a les 12 de la nit, com és habitual els dies feiners
Targeta T-16

Set coses que convé saber sobre l'abonament especial per a infants d'entre 4 i 16 anys implantat per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), l'Àrea Metropolitana de Barcelona i els ajuntaments.

L'empresa referma la disposició a millorar les condicions salarials de la plantilla en el marc del règim econòmic dels ens públics
Per primera vegada s'hi dediquen 1,2 milions d’euros de l’impost sobre estades en establiments turístics. A la Barceloneta s’augmenta la capacitat a les línies D20 i 59 amb articulats i s’incrementa la freqüència en funció dels dies.
TMB habilitarà diumenge un servei especial d'autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d'Espanya