Transport

març 2021

Les xarxes de transports dels diferents operadors són l'escenari de la campanya 'Sst' / Foto: Pep Herrero (TMB)

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i els operadors del transport públic, entre els quals TMB, inicien l'acció ‘Sst’, que convida a mantenir el silenci com a mesura addicional de protecció.

Rosa Alarcón i Damià Calvet amb responsables de Territori en la visita a ZAl / Riu Vell / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

El conseller de Territori, Damià Calvet, i la presidenta de TMB, Rosa Alarcón, han visitat les obres de les tres noves estacions del viaducte del carrer A.

febrer 2021

Estació de Trinitat Nova compartida per les línies 4 i 11 / Foto: Arxiu TMB
L'estació Europa / Fira en una imatge del 2017 / Foto: Pep Herrero (TMB)

El 12 de febrer del 2016 s'obrien les 15 estacions de la línia 9 Sud, de les quals s'han beneficiat milers de veïns del Prat de Llobregat, l'Hospitalet i Barcelona.

El primer 2100 reformat a l'estació d'Urquinaona / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

La modernització del comboi, que serveix de guia per a la resta de la sèrie, ha comportat canvis tècnics, d'equipament i estètics que beneficiaran els viatgers i els empleats.

Pas entre andanes de la línia 1 de metro que serà substituït i completat amb ascensors / Foto: Pep Herrero (TMB)

gener 2021

Control policial a l'accés del metro de Torrassa / Foto: TMB
Carril exclusiu per a l'autobús al passeig de Gràcia / Foto: Pep Herrero (TMB)

Metro i autobusos obtenen altes valoracions per la facilitat en els desplaçaments urbans en contrast amb el cotxe, que figura en última posició.

Passadís de l'intercanviador de Diagonal el 2020 / Foto: Pep Herrero (TMB)

L’any passat el metro va registrar 218 milions de validacions, un 47% menys, mentre que el passatge dels autobusos es va reduir un 45%, fins als 115 milions.