Transport

abril 2021

Autobús de la línia 150 a la plaça d'Espanya / Foto: Arxiu TMB

Des d'aquesta setmana, la línia de TMB que dona servei al Parc de Montjuïc fa la pujada pel carrer Lleida i deixa de tenir la pausa de regulació al Castell.

Un tren fa parada a l'estació de Sagrada Família de la L2 de metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

Un any més, TMB participa en la recollida anual de dades de satisfacció dels usuaris com a part dels estudis comparatius que realitzen el Grup Internacional de Benchmarking de Bus (IBBG) i els grups de metro CoMET i Nova.

Alguns dels testimonis recollits a la campanya  'Un viatge segur'

La impulsen l'Autoritat del Transport Metropolità, les administracions i els operadors. Amb el lema ‘Un viatge segur’ s’aniran desgranant testimonis de treballadors i usuaris. 

Rosa Alarcón en la seva intervenció a la roda de premsa a la seu de Territori / Foto: C.G.

El mes de març es va invertir el repartiment modal, alterat el 2020 per la crisi sanitària. Rosa Alarcón ho ha saludat com “una molt bona noticia”.

Imatge virtual del nou ascensor / Foto: Generalitat/Ajuntament de Barcelona
El metro i el bus mantenen el notable com a valoració, també en temps de pandèmia / Foto: TMB

L'autobús i el metro revaliden el notable en l'Enquesta de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Barcelona. Preguntats sobre l'any 2020, els ciutadans han puntuat el bus amb un 7,1 i el suburbà amb un 7.

març 2021

Les xifres de les xarxes de transport que gestiona TMB durant el 2020 / Imatge: TMB

TMB ha donat a conèixer les principals xifres d'activitat de la companyia al llarg del 2020, un any marcat per la pandèmia. S'hi recullen indicadors de servei del metro, autobusos i transports d'oci, així com dades sobre vehicles, plantilla i moltes altres.

Tren estacionat a l'estació Canyelles de la línia 3 de metro / Foto: TMB

De dilluns a dijous circularan els mateixos trens que els feiners amb escoles obertes i els caps de setmana se n’incrementarà l’oferta.