Transport

gener 2020

Intercanviador de La Sagrera / Foto: ATM

Els abonaments il·limitats i sobretot els títols socials de l’ATM continuen creixent i guanyant pes en el sistema tarifari integrat.

El metro va fregar els 412 milions de validacions, un 1,1% més, mentre que el passatge dels autobusos es va incrementar un 4%, fins als 211,1 milions
L’obra, pressupostada en poc més d’un milió d’euros, inclou renovar parets, paviments, sostres, desguassos, dependències, il·luminació i línia de peatge
Estació de Maragall de la línia 5 de metro / Foto: Arxiu TMB
Aturada tècnica del telefèric i el funicular de Montjuïc per revisió, del 27 de gener al 16 de febrer
TMB recomana el metro per als desplaçaments al barri de Sant Antoni diumenge al matí
Punt TMB d'atenció / Foto:Miguel Ángel Cuartero (TMB)

L'ATM recomana utilitzar totes les oficines disponibles a Barcelona i altres municipis per obtenir els abonaments per a famílies nombroses o per a persones en atur, entre d'altres.

Pantalla inicial d'una distribuïdora de tiquets del metro / Foto: TMB

Després del canvi de tarifes i la reordenació dels títols de transport integrats, el nou abonament mensual ha experimentat un fort augment de demanda i per això apareix des d'avui en les primeres posicions de les màquines de venda de la xarxa de metro.

Imatge
Compra de bitllets en una distribuïdora del metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

La demanda de T-jove, que també ha baixat de preu, s'ha duplicat als punts de venda de la xarxa de metro de TMB, mentre que la T-casual es sol·licita un 25% menys que la T-10.

La línia Batong és una de les extensions que han fet del metro de Pequín el més llarg del món / Foto: Yaroslav Blanter a Wikiwand

A finals del 2019, el metro de la capital xinesa va ampliar dues de les seves línies. Arribava així als 699,3 quilòmetres de longitud.