Carme Becerra

Equips d’informadors expliquen les alternatives de viatge al tall de la línia 1

Ja ha començat la campanya d’informació sobre la suspensió parcial de servei, que respon a treballs de millora i afecta set estacions de metro de l’Hospitalet aquest agost.

TMB té en marxa des de fa dies una intensa campanya de comunicació per donar a conèixer les afectacions i les alternatives de desplaçament que es produiran a l’agost a la línia 1 de metro, entre les estacions Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia.

El dimecres 28 s’hi ha afegit la tasca dels equips d’informadors a les mesures per difondre el tall de servei, que respon a obres de millora i s’allargarà entre el proper dilluns, 3 d’agost, i el 29 del mateix mes.

Els informadors estaran presents a les set estacions de metro on no circularan els trens (Hospital de Bellvitge, Avinguda Carrilet, Rambla Just Oliveras, Can Serra, Florida i Torrassa) fins al 6 d’agost, i fins al dia 10 a l’estació de Santa Eulàlia i a les parades dels autobusos especials que cobriran el tram afectat (amb dos trajectes diferents: un amb parades i un altre de directe entre Hospital de Bellvitge i la plaça d'Espanya).

La seva feina consisteix a aclarir dubtes i oferir les millors alternatives de viatge a la ciutadania. A banda del busos llançadora, existeixen altres possibilitats de transport, com les línies 9 i 10 Sud a Torrassa, la xarxa de Rodalies, la d'FGC, les línies regulars de bus de TMB 46 i 65 i les de Baixbus que circulen per la Gran Via enllaçant la plaça d’Espanya amb el barri de Santa Eulàlia i l’Hospital de Bellvitge.

Un informador a l'estació Florida / Foto: Pep Herrero (TMB)
Un informador a l'estació Florida / Foto: Pep Herrero (TMB)

L'estació Av. Carrilet serà una de les set que quedaran sense servei / Foto: Pep Herrero (TMB)
L'estació Avinguda Carrilet, una de les afectades pel tall / Foto: Pep Herrero (TMB)

La campanya de comunicació utilitza tots els canals de TMB / Foto: Pep Herrero 
La campanya de comunicació utilitza tots els canals de TMB / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació: 
03.08.2020
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies