Marta Espinosa

TMB felicita el Nadal als usuaris tot animant-los a desplaçar-se en metro i en bus

La campanya nadalenca corporativa del 2019 ja és al carrer i es pot veure als diferents suports de les xarxes i canals propis de TMB. Amb el lema 'Aquest Nadal...' ens convida a moure'ns en transport públic en favor del medi ambient.

Les festes de Nadal són dies en què ens desplacem força: trobades familiars, sopars d'empresa, compres d'última hora, visites als mercats de Nadal o passejos per la nostra ciutat il·luminada. Com cada any, l'empresa vol transmetre el millor de les festes nadalenques a favor d'una ciutat més neta i sostenible i torna a agrair el compromís dels usuaris amb la mobilitat, la sostenibilitat, l'accessibilitat i la connectivitat. Aquest Nadal... aquest és el lema de la campanya corporativa de TMB per a aquestes dates tan especials per a petits i grans. 

Els cinc visuals de la campanya de Nadal estan dedicats a diferents serveis que ofereix TMB en aquests dies de l'any tan especials: els reforços de les xarxes per facilitar els desplaçaments, la millora de la qualitat de l'aire i de la sostenibilitat si deixem el cotxe a casa i ens movem en metro i/o en bus, el metro non-stop de la nit de Cap d'Any i la funcionalitat Vull anar de la TMB App.  

Recorda que TMB reforça el servei de transport públic per Nadal, Cap d'Any i Reis, consulta-ho aquí. A més, enguany també hem estrenat la ruta Barcelona Night Tour Christmas Lights, un itinerari nocturn pels carrers decorats de Nadal a bord d'un bus de dos pisos. Pròximament també anunciarem diferents activitats infantils que tindran lloc a les xarxes de transport de TMB.

Quan viatges en transport públic, transmets el que ets. Ets com et mous!

 

Darrera modificació: 
20.12.2019
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies