Autor
Marta Espinosa

TMB felicita el Nadal als usuaris tot animant-los a desplaçar-se en metro i en bus

La campanya nadalenca corporativa del 2019 ja és al carrer i es pot veure als diferents suports de les xarxes i canals propis de TMB. Amb el lema 'Aquest Nadal...' ens convida a moure'ns en transport públic en favor del medi ambient.

Les festes de Nadal són dies en què ens desplacem força: trobades familiars, sopars d'empresa, compres d'última hora, visites als mercats de Nadal o passejos per la nostra ciutat il·luminada. Com cada any, l'empresa vol transmetre el millor de les festes nadalenques a favor d'una ciutat més neta i sostenible i torna a agrair el compromís dels usuaris amb la mobilitat, la sostenibilitat, l'accessibilitat i la connectivitat. Aquest Nadal... aquest és el lema de la campanya corporativa de TMB per a aquestes dates tan especials per a petits i grans. 

Els cinc visuals de la campanya de Nadal estan dedicats a diferents serveis que ofereix TMB en aquests dies de l'any tan especials: els reforços de les xarxes per facilitar els desplaçaments, la millora de la qualitat de l'aire i de la sostenibilitat si deixem el cotxe a casa i ens movem en metro i/o en bus, el metro non-stop de la nit de Cap d'Any i la funcionalitat Vull anar de la TMB App.  

Recorda que TMB reforça el servei de transport públic per Nadal, Cap d'Any i Reis, consulta-ho aquí. A més, enguany també hem estrenat la ruta Barcelona Night Tour Christmas Lights, un itinerari nocturn pels carrers decorats de Nadal a bord d'un bus de dos pisos. Pròximament també anunciarem diferents activitats infantils que tindran lloc a les xarxes de transport de TMB.

Quan viatges en transport públic, transmets el que ets. Ets com et mous!

  

Imatge
Un dels visuals de la campanya de Nadal 2019 de TMB / Imatge: TMB
Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:22
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-felicita-nadal-usuaris-tot-animant-los-desplacar-se-metro-bus