Premsa TMB

Finalitza l’aturada del matí al metro, en què s’ha regulat el passatge a Sagrada Família i La Sagrera

La disminució de validacions, del 30%, no ha evitat les aglomeracions durant la vigència dels serveis mínims del 40%

A les 9 hores ha finalitzat la franja de matí de les aturades convocades avui al metro de TMB, que s’ha desenvolupat altra vegada amb complicacions al sector central de la L5. Ha estat necessari aplicar regulacions intermitents en els fluxos de passatge en els intercanviadors de La Sagrera i Sagrada Família, a partir de les 8.20 i fins passades les 9, quan s’han començat a reincorporar els trens per donar el servei habitual.

Pel que fa a l’afluència de passatge, les dades provisionals de validacions en la franja d’afectació indiquen un descens de l’ordre del 30% aproximadament respecte del dimarts de la setmana passada.

El servei s’ha prestat d'acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que fixava un 40% de l'oferta per a la franja de matí (de 7 a 9 h). En l’aturada de la franja de tarda, a partir de les 16.00 i fins a les 18.00 h tornarà a haver-hi un 40% de l’oferta, i de les 20.30 a les 22.30 h baixarà al 20%. La resta del dia el servei serà l’habitual d’un feiner, amb l’advertiment que les alteracions per vaga comencen abans i s’allarguen fins després de les hores indicades, a causa del temps que cal preveure per a les maniobres de retirada i incorporació dels trens.

Pel que fa a incidències, a primera hora del matí s’ha detectat la vandalització de les línies de peatge de les estacions de Vilapicina i Virrei Amat de la línia 5, que a hores d’ara estan parcialment recuperades.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

INP estació Sagrada Família / Foto: TMB
Nota de premsa en PDF

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies