Premsa TMB

Aturada tècnica del telefèric i el funicular de Montjuïc, del 30 de gener al 19 de febrer

Com a alternatives, TMB recomana la línia 150 de bus, des de la plaça d'Espanya, i el servei de bus especial des de Paral·lel fins a Miramar

El telefèric i el funicular de Montjuïc tancaran les seves portes al públic de manera temporal a partir de dilluns 30 de gener fins al diumenge 19 de febrer, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

Per accedir a la zona del Parc de Montjuïc mentre durin els treballs de revisió del Funicular, els usuaris poden utilitzar el servei especial d’autobusos que connecta Paral·lel i Miramar i que funciona de 7.30 a 20 hores els dies feiners i de 9 a 20 hores els caps de setmana i festius.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB. També hi arriba la línia 55 (Parc Montjuïc - Pl. Catalana), que els dies feiners circula de 4.55 a 22.40 h, els dissabtes de 5.50 a 22.40 h i els festius de 6.50 a 22.40 hores.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Més de 12,5 milions de viatges en 10 anys

El telefèric de Montjuïc va fer el 2016 més d’1,4 milions de viatges i des de la inauguració, el 2007, és a dir, en aquests 10 anys, ja ha superat els 12,5 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible a tothom.

Per la seva banda, el funicular de Montjuïc va ser construït per a l’Exposició Internacional de 1929 i es va renovar completament el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics. L’any 2002 es va integrar a la xarxa de metro i actualment enllaça l’estació de metro de Paral·lel, de les línies 2 i 3, amb l’avinguda Miramar.

Plànol del bus especial i de la línia 150 durant el tall del Funicular i Telefèric / Imatge: TMB

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Una de les 55 cabines del telefèric de Montjuïc.
Sense servei al funicular de Montjuïc, per una incidència tècnica / Foto: TMB
Imatge genèrica del telefèric de Montjuïc
Nota de premsa en pdf
Plànol del bus especial i de la línia 150 durant el tall del Funicular i Telefèric / Imatge: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies