Premsa TMB

Aturada tècnica del telefèric i el funicular de Montjuïc, del 30 de gener al 19 de febrer

Com a alternatives, TMB recomana la línia 150 de bus, des de la plaça d'Espanya, i el servei de bus especial des de Paral·lel fins a Miramar

El telefèric i el funicular de Montjuïc tancaran les seves portes al públic de manera temporal a partir de dilluns 30 de gener fins al diumenge 19 de febrer, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

Per accedir a la zona del Parc de Montjuïc mentre durin els treballs de revisió del Funicular, els usuaris poden utilitzar el servei especial d’autobusos que connecta Paral·lel i Miramar i que funciona de 7.30 a 20 hores els dies feiners i de 9 a 20 hores els caps de setmana i festius.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB. També hi arriba la línia 55 (Parc Montjuïc - Pl. Catalana), que els dies feiners circula de 4.55 a 22.40 h, els dissabtes de 5.50 a 22.40 h i els festius de 6.50 a 22.40 hores.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Més de 12,5 milions de viatges en 10 anys

El telefèric de Montjuïc va fer el 2016 més d’1,4 milions de viatges i des de la inauguració, el 2007, és a dir, en aquests 10 anys, ja ha superat els 12,5 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible a tothom.

Per la seva banda, el funicular de Montjuïc va ser construït per a l’Exposició Internacional de 1929 i es va renovar completament el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics. L’any 2002 es va integrar a la xarxa de metro i actualment enllaça l’estació de metro de Paral·lel, de les línies 2 i 3, amb l’avinguda Miramar.

Plànol del bus especial i de la línia 150 durant el tall del Funicular i Telefèric / Imatge: TMB

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Una de les 55 cabines del telefèric de Montjuïc.
Imatge genèrica del telefèric de Montjuïc
Nota de premsa en pdf
Plànol del bus especial i de la línia 150 durant el tall del Funicular i Telefèric / Imatge: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies