Premsa TMB

Afectacions al servei d'autobusos de TMB en l'àmbit de Collserola, a causa de la neu

La resta de la xarxa d'autobusos i la xarxa de metro funcionen amb normalitat

La neu caiguda aquesta matinada i les baixes temperatures estan produint afectacions a la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que motiva algunes restriccions en el servei d’autobusos de TMB.

A primera hora del matí, l'estat dels recorreguts a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 111, 118 i 128, més la 102, mentre que la línia 185 circula limitada a l'avinguda del Jordà. A les 8.40 del matí les línies V3 i 130 ja normalitzaven els seus trajectes a Can Carelleu. I les línies 119, 127 i 150, que havien tingut impediments per arribar a Roquetes, Can Baró i el castell de Montjuïc, s'han normalitzat a les 8.20 h.

La resta de la xarxa d'autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. Com a mesura de prevenció davant la possible formació de gel, s’ha escampat sal als accessos de les estacions situades en cotes altes. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitzarà l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies