20.03.2018
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de bus de TMB en l'àmbit de Collserola, a causa de la presència de neu

Subtítol

Només es manté la restricció a la línia 128 a Mas Guimbau. La resta de la xarxa d'autobusos i la xarxa de metro funcionen amb normalitat

La neu caiguda aquesta matinada i les baixes temperatures estan produint afectacions a la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que ha motivat algunes restriccions en el servei d’autobusos de TMB.

A primera hora del matí, l’estat dels recorreguts a les zones de Collserola, Tibidabo, Vallvidrera i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 111, 118 i 128, mentre que les línies 130, 185 i 196 que han iniciat el servei amb limitacions per la impossibilitat d'arribar als punts més alts dels itineraris a Can Caralleu, la part alta de Sant Genís, hores d'ara ja circulen amb normalitat. La línia 111 ha normalitzat el seu recorregut pel peu del Tibidabo a les 11.05 h, i a les 13.30 hores ha quedat normalitzada la línia 118 a Les Planes. Per tant, ara mateix, la neu només impedeix la circulació de la línia 128 a Mas Guimbau.

La resta de la xarxa d'autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitza l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
20.03.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-bus-de-tmb-lambit-de-collserola-causa-de-presencia-de-neu