Carme Becerra

La Karma fa campanya per promoure els desplaçaments segurs en metro i autobús

El personatge de TMB recorda que convé portar mascareta i adoptar altres precaucions per mantenir a ratlla la Covid-19 en la fase actual de l'emergència sanitària.

TMB desenvolupa una campanya que transmet als usuaris quines són les millors pràctiques per viatjar amb seguretat mentre duri l'emergència sanitària en cas que no es pugui mantenir el confinament. La Karma és, una vegada més, el personatge que il·lustra els consells, visibles en diferents suports i canals propis, inclòs el vinilat exterior d'autobusos.

A través de diferents imatges i d'un vídeo de resum, l'empresa recorda la importància d'adoptar actituds de prevenció si, malgrat la Covid-19, hem de fer servir un transport col·lectiu. Els missatges inclouen l'emplaçament a les persones que es trobin malament, o que pertanyin a grups de risc, perquè no agafin els transports públics; també es recomana fer servir mascareta i respectar la distància de seguretat; les mesures d'higiene, com l'ús de mocadors d'un sol ús o la neteja freqüent de mans, també s'inclouen entre els consells. 

Suport a la campanya de l'AMB

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) també té en marxa una campanya de consells de seguretat, i TMB s'ha sumat a aquesta iniciativa, que també difon a través de diferents suports. 

El lema és Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres. Els missatges recorden la conveniència de moure's a peu o en bicicleta sempre que es pugui, evitar les hores punta al transport públic i fer servir guants i mascareta, així com respectar les distàncies de seguretat recomanades. 

Missatges de l'AMB / Foto: TMB
Missatges de l'AMB per a una mobilitat segura / Foto: TMB

la campanya de TMB en un minibús / Foto: TMB
La campanya de TMB en un minibús / Foto: TMB

Darrera modificació: 
29.04.2020
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies