Marta Espinosa

La línia V13 d'autobús tindrà dues destinacions diferents en sentit muntanya

Des del proper dilluns, 5 d'octubre, la línia V13 afegeix una nova parada terminal a la plaça Kennedy, que els dies feiners s'alternarà amb la de l'avinguda Tibidabo.

La línia V13 afegirà una parada al seu recorregut a la plaça Kennedy i estrenarà el proper dilluns, 5 d'octubre, la doble destinació, en sentit muntanya. Per adaptar l'oferta a la demanda, la línia V13 mantindrà l'origen a Pla de Palau però anirà alternant dues destinacions finals: una a l'avinguda Tibidabo (com era habitual) i ara s'hi suma una nova parada a la plaça Kennedy. Així, els dies feiners s’alternaran les dues destinacions (Plaça Kennedy i Av. Tibidabo), mentre que els caps de setmana i festius tots els autobusos tindran la parada final a l'avinguda Tibidabo com fins ara.

Quan arribi un bus de la línia V13 a la parada en sentit ascendent, caldrà fixar-se en el frontal per veure'n la destinació, si va fins a l'avinguda Tibidabo o si acaba el recorregut a la plaça Kennedy. Es poden consultar el recorregut i els horaris de la línia a la parada, al web de TMB o a l’aplicació TMB App.

TMB ha previst una campanya informativa que inclou un fullet explicatiu, cartells a les parades i a l'interior dels autobusos de la línia, una animació que es difondrà als canals digitals corporatius i informadors a les parades els dies previs i les primeres jornades de vigència de la mesura. Aquesta fórmula de doble destinació està en marxa amb èxit a la línia H6 en sentit Besòs (Fabra i Puig o Onze de Setembre), també els feiners, des del novembre del 2018.

Esquema de la doble destinació de la línia V13 / TMB
Esquema de la doble destinació de la línia V13 / TMB

Visual de la campanya informativa de la doble destinació de la línia V13 / Imatge: TMB
Visual de la campanya informativa de la doble destinació de la línia V13 / TMB

Darrera modificació: 
01.10.2020
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies