Autor
Marta Espinosa

La línia V13 d'autobús tindrà dues destinacions diferents en sentit muntanya

Des del proper dilluns, 5 d'octubre, la línia V13 afegeix una nova parada terminal a la plaça Kennedy, que els dies feiners s'alternarà amb la de l'avinguda Tibidabo.

La línia V13 afegirà una parada al seu recorregut a la plaça Kennedy i estrenarà el proper dilluns, 5 d'octubre, la doble destinació, en sentit muntanya. Per adaptar l'oferta a la demanda, la línia V13 mantindrà l'origen a Pla de Palau però anirà alternant dues destinacions finals: una a l'avinguda Tibidabo (com era habitual) i ara s'hi suma una nova parada a la plaça Kennedy. Així, els dies feiners s’alternaran les dues destinacions (Plaça Kennedy i Av. Tibidabo), mentre que els caps de setmana i festius tots els autobusos tindran la parada final a l'avinguda Tibidabo com fins ara.

Quan arribi un bus de la línia V13 a la parada en sentit ascendent, caldrà fixar-se en el frontal per veure'n la destinació, si va fins a l'avinguda Tibidabo o si acaba el recorregut a la plaça Kennedy. Es poden consultar el recorregut i els horaris de la línia a la parada, al web de TMB o a l’aplicació TMB App.

TMB ha previst una campanya informativa que inclou un fullet explicatiu, cartells a les parades i a l'interior dels autobusos de la línia, una animació que es difondrà als canals digitals corporatius i informadors a les parades els dies previs i les primeres jornades de vigència de la mesura. Aquesta fórmula de doble destinació està en marxa amb èxit a la línia H6 en sentit Besòs (Fabra i Puig o Onze de Setembre), també els feiners, des del novembre del 2018.

 

Imatge
Esquema de la doble destinació de la línia V13


Visual de la campanya informativa de la doble destinació de la línia V13 / TMB

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:20
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/linia-v13-dautobus-tindra-dues-destinacions-diferents-sentit-muntanya