Redacció

Desplegament al carrer per explicar l'arribada de les línies de la nova xarxa de bus

Aquesta setmana ja estan treballant els informadors que expliquen a peu de parada la penúltima fase de la implantació de les noves línies d'altes prestacions, que serà efectiva el 25 de juny.

TMB i l’Ajuntament de Barcelona continuen amb la campanya de comunicació per explicar els detalls del desplegament de les tres noves línies (D50, V9 i V33) de la nova xarxa de bus i tots els canvis associats que comporta la implementació de la cinquena i penúltima fase, que serà una realitat el proper 25 de juny

Per donar la màxima informació a la ciutadania, la campanya ha previst la presència d'informadors a peu de parada. En aquest sentit, a partir d'avui, 18 de juny, un total de 150 informadors, comptant els empleats de TMB en situació de prejubilació, estaran distribuïts als autobusos, parades, CAP i hospitals, zones escolars i casals de gent gran situats a les zones d’influència de les noves línies o línies afectades per la nova fase. 

Per aquesta penúltima fase també s'ha editat una nova edició del fulletó amb les novetats de la nova xarxa de bus / Foto: Pep Herrero (TMB)

Tots han estat formats especialment per posar a l'abast dels barcelonins els avantatges de la nova xarxa de bus i contestar preguntes sobre els recorreguts de les línies d'altes prestacions, les línies convencionals que se substitueixen i els canvis que hi haurà en algunes altres línies convencionals. Com a eines compten amb fullets específics creats per a cada territori i amb dispositius mòbils amb simuladors de mobilitat. En total, es repartiran 85.000 fullets (53.000 de genèrics i 32.000 d'específics).

El dilluns 25 i el dimarts 26, primers dies de la implementació dels canvis, es comptarà amb un reforç especial. A banda, durant el mes de setembre els informadors es tornaran a desplegar a les zones escolars de l’àmbit d’influència de les noves línies per reforçar la informació, coincidint amb l’inici de curs.

Dilluns 25 de juny s'estrenen la D50, la V9 i la V33 i la nova línia convencional 52/ Foto: Pep Herrero (TMB)

Més informació a la nota de premsa de l'Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació: 
16.11.2018
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies