Autor
Redacció

Desplegament al carrer per explicar l'arribada de les línies de la nova xarxa de bus

Aquesta setmana ja estan treballant els informadors que expliquen a peu de parada la penúltima fase de la implantació de les noves línies d'altes prestacions, que serà efectiva el 25 de juny.

TMB i l’Ajuntament de Barcelona continuen amb la campanya de comunicació per explicar els detalls del desplegament de les tres noves línies (D50, V9 i V33) de la nova xarxa de bus i tots els canvis associats que comporta la implementació de la cinquena i penúltima fase, que serà una realitat el proper 25 de juny

Per donar la màxima informació a la ciutadania, la campanya ha previst la presència d'informadors a peu de parada. En aquest sentit, a partir d'avui, 18 de juny, un total de 150 informadors, comptant els empleats de TMB en situació de prejubilació, estaran distribuïts als autobusos, parades, CAP i hospitals, zones escolars i casals de gent gran situats a les zones d’influència de les noves línies o línies afectades per la nova fase. 

Imatge
Per aquesta penúltima fase també s'ha editat una nova edició del fulletó que presenta les novetats de la nova xarxa de bus / Foto: Pep Herrero (TMB)

Més informació a la nota de premsa de l'Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
divendres, novembre 16, 2018 - 09:24
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/desplegament-carrer-explicar-larribada-de-linies-de-nova-xarxa-de-bus