Carme Becerra

El regidor de Persones Grans visita TMB per conèixer de prop els projectes d'accessibilitat

Joan Ramon Riera, també president de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha comprovat a la cotxera del Triangle algunes de les millores ja implementades o en projecte.

El regidor d'Infància, Joventut i Persones Grans de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Ramon Riera, ha volgut visitar les instal·lacions de TMB per veure de prop el funcionament del Servei d'Accessibilitat Universal de la companyia, així com els principals projectes d'aquest àmbit a Bus, a Metro i en entorns transversals. En la trobada també hi han participat la presidenta de TMB, Rosa Alarcón.

Al centre operatiu de Bus de Triangle (un dels quatre existents) el regidor i president de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha conegut com treballa el Centre de Control i quins protocols se segueixen quant a l'atenció i la prestació del servei a les persones amb discapacitat. Els responsables d'Accessibilitat li han explicat projectes ja implantats (com les etiquetes NaviLens o les opcions de guiatge a les parades de bus) i d'altres de futur.

Entre aquests últims, l'estudi sobre la viabilitat d'accedir amb caminador als autobusos utilitzant la rampa i una auditoria que ha de servir per assegurar l'accessibilitat (en condicions de plena igualtat) de les persones amb discapacitat intel·lectual. El regidor també ha pujat en dos autobusos per comprovar les diferents mesures en favor dels passatgers amb mobilitat reduïda implementades en un model i l'altre.

Tots els autobusos de TMB estan adaptats a l'ús per part de persones amb mobilitat reduïda / Foto: Pep Herrero (TMB)

La visita per conèixer els projectes d'accessibilitat de TMB s'ha esdevingut al CON Triangle / Foto: Pep Herrero (TMB)
La visita va incloure un repàs a les últimes novetats en accessibilitat en dos vehicles de la flota / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació: 
15.02.2021

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies