Premsa TMB

Transport públic per al Mobile World Congress 2018, del 26 de febrer a l'1 de març

L'accés recomanat per arribar al recinte firal Gran Via és la L9 Sud amb les estacions de Fira i Europa / Fira, que tenen connexió directa amb l'aeroport. Els enllaços de Torrassa (L1), Collblanc (L5) i Zona Universitària (L3) asseguren els desplaçaments sostenibles i ràpids amb Barcelona a través de la xarxa de metro

Amb motiu de l’edició 2018 del Mobile World Congress (WMC) o Congrés Mundial del Mòbil, que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març als dos recintes de la Fira Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participarà en el dispositiu de mobilitat d’aquest esdeveniment amb la capacitat de transport de les seves xarxes i fent un èmfasi especial en la informació i l’atenció als ciutadans.

El congrés tindrà la seu principal al recinte firal Gran Via, situat a l’Hospitalet de Llobregat, accessible en metro amb la L9 Sud a les estacions de Fira i Europa / Fira. La línia 9 Sud enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l’aeroport del Prat i té correspondència amb tres línies de metro que connecten amb Barcelona: L1 (Torrassa), L5 (Collblanc) i L3 (Zona Universitària), a més de la L8, les línies suburbanes i les regionals d’FGC (Europa / Fira). Hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de la L9 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l’estació d’Espanya (L1 i L3).

Per donar resposta a aquest repte, Metro reforçarà l’oferta, sobretot a la línia L9 Sud, que funcionarà amb doble carrusel en les hores punta, cosa que permetrà oferir intervals de tres minuts i mig en el sector més carregat (entre les estacions de Collblanc i Fira de dilluns a dijous al matí, i entre Fira i Aeroport T1 dijous a la tarda), i de set minuts a la resta.

Una altra via d’arribada i sortida del recinte firal de l’Hospitalet és la línia regular de bus H12 (Gornal - Besòs Verneda), a través de la parada Plaça d’Europa. Aquesta línia es reforçarà amb més vehicles a les franges de matí i de tarda, que coincideixin amb l’entrada i la sortida dels congressistes.

Addicionalment, l’organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d’autobusos que connectarà els dies 26, 27 i 28 de febrer i 1 de març, de 7 a 21 hores (el dia 1 fins a les 17 hores), el recinte firal de la Gran Via amb el de Montjuïc, on se celebrarà l’esdeveniment per a emprenedors 4YFN i el Women4Tech.

Les alternatives i l’esquema general del dispositiu de mobilitat es mostren en un espai especial del web de TMB i les pautes principals de transport es difonen a MouTV i les pantalles d’informació de les parades de bus, entre d’altres canals.

Enguany, les pantalles del MouTV difondran un vídeo en anglès proporcionat pels Mossos d’Esquadra, amb recomanacions i consells de seguretat destinats als congressistes.

TMB, present a l’estand de l’ATM al Mobile

Transports Metropolitans de Barcelona tindrà presència al Congrés Mundial del Mòbil 2018 a l’estand de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). L’espai d’exposició de TMB estarà dedicat a l’eina de relació amb els clients, l’aplicació per a dispositius mòbils TMB App.

L’aplicació de TMB, disponible de franc tant per a Android com per a iOS, permet a l’usuari cercar itineraris i transport públic que tingui al seu voltant, tenint en compte el servei segons la franja horària del dia o de la nit. A més, informa sobre el temps d’espera del bus i també s’hi poden consultar els horaris, recorreguts, mapes i alteracions dels desplaçaments que l’usuari fa habitualment. La darrera versió també permet guardar les preferències de transport dels llocs i itineraris que més interessin accedint-hi de forma ràpida des de la pantalla d’inici amb accessos directes o mitjançant els widgets del mòbil.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

La L9 Sud arriba fins al recinte firal Gran Via on se celebra el Congrés de Mòbils / Foto: Pep Herrero (TMB)
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies