Premsa TMB

Transport públic per al Festival Cruïlla Barcelona 2019

Un servei especial de bus enllaçarà les nits de divendres 5 i dissabte 6 de juliol el Fòrum i la plaça de Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del Festival Cruïlla Barcelona 2019 que acull el recinte del Parc del Fòrum del 3 al 6 de juliol, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i adaptarà l’oferta de transport públic a les necessitats de l’esdeveniment i posarà en funcionament un servei nocturn d’autobús llançadora les nits del 5 i 6 de juliol.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts que programa el festival.

El funcionament del metro, fins a la mitjanit els dijous, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts aquestes nits.

Recordem que fins al 30 d'agost, està vigent el tall de servei al tram de la línia 1 de metro entre Clot i Fondo per obres de renovació integral de la infraestructura. 

Autobusos: bus especial Fòrum - plaça Catalunya

Per facilitar la sortida dels assistents, aquest servei especial d'autobús farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia “Servei especial” i funcionaran dues nits en els següents horaris:

  • Nit de divendres 5 a dissabte 6 de juliol: de 2 a 6 de la matinada
  • Nit de dissabte 6 a diumenge 7 de juliol: de 2 a 6 de la matinada
     

El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen ubicada al passeig del Taulat. Al Parc del Fòrum també arriben les línies regulars de bus H14, H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Els concerts del Cruïlla se celebren al Parc del Fòrum / Foto: Web del festival Cruïlla Barcelona
Joves disfrutant dels concerts que programa el festival Cruïlla / Foto: Web del Festival Cruïlla 2019
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies