Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per diumenge, 18 de desembre (Barça - Espanyol)

El metro funcionarà fins a les 12 de la nit, com és habitual els diumenges

Per al derbi barceloní de Lliga entre el Barça i l’Espanyol del proper diumenge, 18 de desembre, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 20.45 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos. 

Els serveis i reforços previstos són els següents:

  • Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5); Collblanc (línia 5 i línia 9 Sud), i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. Diumenge el metro funciona fins a les 12 de la nit. Els usuaris de la L9 Sud han de tenir en compte les restriccions que afectaran el servei de la línia aquest cap de setmana, per unes obres de millora a les vies entre Torrassa i Collblanc.
     
  • Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 50 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 2,90 €.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Estadi Camp Nou / Foto: FCBarcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies