Premsa TMB

Afectacions a la L9 Sud per treballs de millora, els dies 17 i 18 de desembre

Les tasques consisteixen en el muntatge d’una nova subjecció de via per incrementar la capacitat d’absorció de vibracions. L’actuació comportarà alteracions en el servei de metro entre Europa / Fira i Zona Universitària el 17 i 18 de desembre.

Estació de Collblanc de la línia 9 Sud / Foto: Pep Herrero (TMB)

Els treballs que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat per millorar les condicions mecàniques de la via de la línia 9 Sud de metro entre les estacions de Collblanc i Torrassa (l’Hospitalet de Llobregat) comportaran alteracions en el servei el cap de setmana del 17 i 18 de desembre. Aquesta actuació, que va quedar ajornada el passat mes de novembre per motius tècnics, consistirà a substituir les subjeccions en l’aparell de via per incrementar l’absorció de vibracions.

Des de l’inici del servei de dissabte, 17, i fins al final de servei de diumenge, 18, els trens circularan amb intervals superiors als habituals al tram comprès entre Europa / Fira i Zona Universitària i caldrà canviar de tren en algunes estacions per continuar el trajecte. 

Entre les 10 h i les 22 h, alguns trens finalitzaran el trajecte a l'estació Europa / Fira i serà necessari canviar de comboi a la mateixa via per continuar el viatge sentit Zona Universitària. I per fer el recorregut complet de la línia s'haurà de canviar de tren i d’andana a l’estació de Collblanc.

La freqüència de pas dels trens entre Europa / Fira i Collblanc serà de 14 minuts, en lloc dels 8 habituals. El tren llançadora entre Collblanc i Zona Universitària circularà cada 5-7 minuts. Una senyalització especial ajudarà els usuaris a orientar-se durant les alteracions.

Gràfic amb l'afectació al servei de la L9 Sud aquest cap de setmana / Imatge: TMB

Més informació a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Estació de Collblanc de la línia 9 Sud / Foto: Pep Herrero (TMB)
Gràfic amb l'afectació al servei de la L9 Sud aquest cap de setmana / Imatge: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies