Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per dimecres, 21 de desembre (Barça - Hèrcules)

El metro prolongarà una hora l'horari i funcionarà fins a la 1 de la matinada

Per al partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Hèrcules de dimecres, 21 de desembre, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 22 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos. 

Els serveis i reforços previstos són els següents:

  • Metro: De manera excepcional, la xarxa de metro estarà oberta fins a la 1 de la matinada, en el marc de l’acord assolit el passat mes de setembre entre TMB i el FC Barcelona per prolongar el servei de metro en dies de partit a última hora per facilitar la tornada a casa del públic assistent. Com és habitual, el metro es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5); Collblanc (línia 5 i línia 9 Sud), i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. 
     
  • Autobusos: A la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 2,90 €.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Estadi Camp Nou / Foto: FCBarcelona

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies