Premsa TMB

Restablert el servei de les línies 9 Nord i 10 de metro entre La Sagrera i Bon Pastor

Les obres han permès actualitzar diversos elements de la infraestructura de la via en aquest tram comú de les línies.

Avui dijous, 30 d’agost, s'ha restablert el servei en el tram compartit de la línia 9 Nord i la línia 10 de metro entre La Sagrera i Bon Pastor, que estava suspès des de l’1 d’agost per treballs de millora de la infraestructura de la via. Per tant, des de les 5 del matí de demà dijous els trens tornaran a circular amb normalitat entre tots els extrems de la línia, de La Sagrera a Can Zam (L9N) i de La Sagrera a Gorg (L10) i a la inversa, tal com estava previst.

La suspensió del servei ha permès fer obres de millora que són incompatibles amb la circulació de trens. L’actuació que ha dut a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat durant 29 dies s’ha centrat en la substitució de diversos elements de la infraestructura de la via en aquest tram de 3,3 quilòmetres. Durant aquest temps els usuaris han pogut utilitzar com a alternativa un servei especial d’autobusos.

Cal recordar que les obres que afecten un tram de la L2 (entre Paral·lel i Universitat) i els treballs que motiven el tancament de l’estació de Penitents de la línia 3 estan en la recta final i que es tornaran a posar en servei previsiblement el proper dilluns dia 3 de setembre.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies