Premsa TMB

Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal

Per Cap d'Any el metro funcionarà tota la nit, mentre que el dilluns 24 de desembre, vigília de Nadal, tancarà a les 23.00 hores

Com cada any, demà dilluns, 24 de desembre, la vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores i el servei de metro finalitzarà, com és habitual per aquesta festivitat, a les 23 hores.

Dimarts, dia de Nadal, el metro obrirà a les 5 del matí i, pel fet de ser vigília de festiu, funcionarà fins a les 2 de la matinada. El dia de Sant Esteve, 26 de desembre, en ser vigília de laborable hi haurà servei de metro fins a les 12 de la nit. 

Com és habitual, la nit de Cap d’Any el metro donarà servei de manera continuada i funcionarà 43 hores seguides, des de les 5 del matí de dilluns 31 de desembre fins a les 12 de la nit de dimarts 1 de gener.

Les línies del Barcelona Bus Turístic no prestaran servei les festivitats de Nadal i Any Nou. 

Aquests dies i fins passat Reis, s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.
 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Llums de Nadal a Barcelona / Foto: TMB
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies