21.12.2016
Autor
Premsa TMB

Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal

Subtítol

Per Cap d'Any el metro funcionarà tota la nit, mentre que el dissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, tancarà a les 23 hores

Cada any, el 24 de desembre, la vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores. Tot i ser dissabte, el servei de metro finalitzarà com és habitual per aquesta festivitat, a les 23.00 hores.

El dia de Nadal el metro obrirà a les 5 del matí i, pel fet de ser vigília de festiu, funcionarà fins a les 2 de la matinada. El dia de Sant Esteve, 26 de desembre, en ser vigília de laborable hi haurà servei de metro fins a les 12 de la nit.

Com és habitual, la nit de Cap d’Any, la que va del dissabte 31 de desembre al diumenge 1 de gener, el metro donarà servei de manera continuada.

Aquests dies i fins a passat Reis, s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
21.12.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/horaris-especials-metro-autobusos-de-tmb-vigilia-de-nadal-1