Premsa TMB

Finalitza l’aturada del matí al metro, en què l’afluència de passatgers s’ha reduït un 38%

L'última franja de vaga serà aquesta tarda, de 17 a 20 hores, amb un 40% de servei i intervals de 9-13 minuts a les línies convencionals

A les 12.24 hores ha finalitzat la franja de matí de l’últim dels quatre dies d’aturades convocades al metro de TMB, en què la dificultat ha estat transmetre la informació adequadament als usuaris, ja que la franja d’afectació era diferent dels tres dies anteriors. La retirada de trens prèvia a l’inici de l’aturada, a les 9.20 h, s’ha solapat amb el final de l’hora punta, cosa que ha ocasionat congestió en el tram central de la línia 5 i necessitat d’aplicar regulacions de passatge a La Sagrera i Sagrada Família durant els primers 20 minuts.

Un dia més, la disminució de passatge ha reduït les complicacions durant la vaga. Segons les dades provisionals, entre les 9 i les 12 h les validacions s’han reduït un 38% respecte d’un feiner normal. Al llarg de tot ahir, tercera jornada de vaga parcial, es va registrar un 24% menys de validacions de les esperades en un dia feiner, percentatge equivalent a uns 290.000 viatges no realitzats.

Pel que fa al servei, de 9.20 a 12.24 h s’ha prestat d'acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que fixava un 20% de l'oferta, amb intervals de 15-26 minuts a les línies convencionals i de 14-33 minuts a les automàtiques. En l’aturada de la franja de tarda, a partir de les 17.00 i fins a les 20.00 h serà del 40%, pel fet de considerar-se hora punta. Els intervals seran de 9-13 minuts a les línies convencionals i de 14-22 minuts a les automàtiques La resta del dia el servei serà l’habitual d’un feiner.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

INP amb informació de servei sobre les aturades de metro d'avui / Foto: TMB
Nota de premsa en PDF

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies