Premsa TMB

Desconvocada la vaga de Metro de dilluns, dia 11 de gener

L’oferta de la Direcció és acceptada per la majoria de la plantilla en referèndum

Aquest matí, a la reunió de mediació convocada per la conselleria de Treball, ha estat desconvocada formalment l’aturada de metro que el Comitè de Vaga havia anunciat per al proper dilluns, 11 de gener.

L’acord arriba després que la majoria dels sindicats del Comitè de Vaga convoquessin ahir divendres un referèndum perquè els treballadors i treballadores es pronunciessin en relació amb la proposta realitzada per la Direcció de TMB per desenvolupar un pla d’estabilització de l’ocupació a la plantilla de metro, en el marc de la legalitat.

La proposta també inclou el restabliment de la taula de negociació del Conveni Col·lectiu, a partir de l’oferiment de la Direcció d’una pròrroga del conveni vigent.

La majoria de la plantilla recolza la proposta

La proposta va ser recolzada pel 62,28 % dels 1.241 empleats que van participar  en el referèndum. En contra s'hi van manifestar el 34,75%. 

El document presentat per la Direcció de TMB aporta solucions concretes a les diferents casuístiques dels contractes temporals, amb el principal objectiu d’eliminar els contractes existents per places estructurals.

El resultat del referèndum permet fer un important pas endavant en les relacions laborals i seguir treballant conjuntament per un servei de transport públic excel·lent per a la ciutadania de l’àrea metropolitana de Barcelona.

La Direcció de TMB reitera la seva voluntat de continuar dialogant amb el Comitè d’Empresa per enriquir amb les aportacions de tothom les millors solucions concretes que permetin fer avançar la companyia i prestar el millor servei.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Banderola d'una estació de metro / Foto: TMB
Banderola d'una estació de metro / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies