Premsa TMB

Afectacions a la L9 Sud per treballs de millora de les condicions mecàniques de la via

Les tasques consisteixen en el muntatge d’una nova subjecció de via per incrementar la capacitat d’absorció de vibracions. L’actuació comportarà alteracions en el servei de metro entre Aeroport T1 i Zona Universitària el 26 i 27 de novembre.

Estació de Collblanc de la línia 9 Sud / Foto: Pep Herrero (TMB)

Els treballs que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat per millorar les condicions mecàniques de la via de la línia 9 Sud de metro entre les estacions de Collblanc i Torrassa (l’Hospitalet de Llobregat) comportaran alteracions en el servei el cap de setmana del 26 i 27 de novembre. Aquestes tasques consisteixen en la substitució de les subjeccions en l’aparell de via per incrementar l’absorció de vibracions.

Des de l’inici del servei de dissabte, 26, i fins al final de servei de diumenge, 27, els trens circularan amb intervals superiors als habituals, ja que en part del trajecte hauran d’utilitzar una única via. I per fer el recorregut complet de la línia serà necessari canviar de tren i d’andana a l’estació de Collblanc. La freqüència de pas dels trens entre Aeroport T1 i Collblanc serà de 14 minuts, en lloc dels 8 habituals. El tren llançadora entre Collblanc i Zona Universitària circularà cada 5-7 minuts. Una senyalització especial ajudarà els usuaris a orientar-se durant les alteracions.

Esquema del servei de metro a la L9 Sud els dies 26 i 27 de novembre

Més informació a la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Esquema del servei de metro a la L9 Sud els dies 26 i 27 de novembre
Estació de Collblanc de la línia 9 Sud / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies