Marta Espinosa

Les millors històries dels usuaris, a un pas de la final del Concurs de Relats Curts

L'acte d'entrega de premis de la dotzena edició del certamen serà el 23 de maig a l'estació d'Universitat. Els relats lliures finalistes es poden consultar al web del concurs. 

Literatura en essència, creació pura. I tot de la pròpia mà dels usuaris del metro i dels autobusos, que han servit a més com a font d'inspiració per a les microhistòries que han participat en el 12è Concurs de Relats Curts de TMB.

El certamen arriba a la seva fase final i avui s'han anunciat els finalistes de l'última categoria que faltava per conèixer, el Relat Lliure. Les altres dues categories, l'InstaRelat i el TweetRelat, amb cinc finalistes cadascuna, ja es van comunicar el passat 19 d'abril.   

Per tant, les 10 millors històries de l'edició d'enguany, els 10 relats lliures finalistes i els seus autors (amb pseudònims) són:

· A casa de veritat, de Safo
· BCN - Pl. Catalunya 2072, de Boreal
· El tren de dos quarts de deu, d'espiral
· Metro i color, de bailarinaclandestina
· No ser-hi mai del tot, d'Hummusa
· Propera estació, de Bergamota
· Propera parada, d'Andoo Rius
· Somriures, de Bucur-Iosif 
· T-lliure, de Joaneta de Cal Pingu
· Vuit mesos, de llibreter

Tots els relats lliures, finalistes i participants, es poden llegir i rellegir complets al web del concurs

L'acte de lliurament de premis serà el proper 23 de maig a les 18 hores al vestíbul de la cèntrica estació d'Universitat (L1 i L2). Tots els finalistes de les tres categories participants hi seran presents i allà mateix sabran si són guanyadors amb les seves creacions. 

Darrera modificació: 
24.04.2018

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies