Redacció

El metro s'omple de ritmes tropicals i música trap gràcies a l'art de Mueveloreina

Divendres, el tradicional avançament del Sónar va superar les expectatives dels assistents, que van vibrar amb la música del talentós duet valencià, a l'estació d'Universitat. 

Els artistes Karma Cereza i Joaco J Fox, sota l’àlies Mueveloreina, amb el seu estil eclèctic van oferir un concert on va sonar la seva música, amb un estil eclèctic que no deixa ningú indiferent, cançons amb lletres conscients i àcides que versen sobre temes polítics i socials. Més d'un centenar d'usuaris del metro van viure l'actuació enèrgica del duet Mueveloreina divendres a la tarda, al vestíbul de l'estació d'Universitat. 

Fans i seguidors del grup i també usuaris melòmans que passaven per allà van reunir-se al voltant de l'escenari envaït per l'energia dels ritmes tropicals, la música trap (un subgènere del hip-hop) i els tocs de l'electrònica més in.  El seu públic, fidel i entregat, cantava, ballava, saltava i vibrava amb la música i l'energia que va desprendre el conjunt durant tota l'actuació.

El duet Mueveloreina a l'inici de la seva actuació al metro d'Universitat / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Centenars de fans i usuaris van vibrar amb la música trap i sons tropicals de Mueveloreina / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Mueveloreina va començar a internet fa menys de dos anys. El seu primer gran èxit, Cheapqueen, va aconseguir 300.000 visites a YouTube i a Spotify tenen desenes de milers de seguidors. És un grup molt jove (porten en actiu des de l’estiu del 2016) i fan una música que barreja el trap amb sons tropicals, ritmes llatins i electrònics.

I per als que en volen més, ja arriba a Barcelona el Sónar 2018, el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia, que se celebrarà a la ciutat del 14 al 16 de juny. Un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació i els nous corrents musicals de l’electrònica de ball.

Karma Cereza i Joaco J Fox són l'essència de Mueveloreina / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació: 
12.06.2018

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies