Autor
Redacció

El metro s'omple de ritmes tropicals i música trap gràcies a l'art de Mueveloreina

Divendres, el tradicional avançament del Sónar va superar les expectatives dels assistents que van vibrar amb la música del talentós duet valencià, a l'estació d'Universitat. 

Els artistes Karma Cereza i Joaco J Fox, sota l’àlies Mueveloreina, amb el seu estil eclèctic van oferir un concert on va sonar la seva música, amb el seu estil eclèctic que no deixa ningú indiferent, cançons amb lletres conscients i àcides que versen sobre temes polítics i socials. Més d'un centenar d'usuaris del metro van viure l'actuació enèrgica del duet Mueveloreina el passat divendres a la tarda, al vestíbul de l'estació d'Universitat. 

Fans i seguidors del grup i també usuaris melòmans que passaven per allà, van reunir-se al voltant de l'escenari envaït per l'energia dels ritmes tropicals, la música trap (un subgènere del hip-hop) i els tocs de l'electrònica més in.  El seu públic, fidel i entregat, cantava, ballava, saltava i vibrava amb la música i l'energia que va desprendre el conjunt durant tota l'actuació.

Imatge
Mueveloreina van estar acompanyats de fans i usuaris durant tota l'actuació / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dimarts, juny 12, 2018 - 08:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/metro-somple-de-ritmes-tropicals-musica-trap-gracies-lart-de-mueveloreina