Marta Espinosa

El congrés Sónar +D porta la realitat virtual immersiva al metro d'Universitat

Durant cinc dies els usuaris del suburbà i membres del JoTMBé seran els protagonistes d'un viatge interactiu que proposa l'espai dedicat a la innovació tecnològica i la creació emergent del prestigiós festival musical.

Fins al 3 de juny el vestíbul de l'estació d'Universitat (L1 i L2) acull un espai que presenta el congrés internacional sobre innovació i creació del festival Sónar, el Sónar +D. Es tracta de la iniciativa Life of us, una experiència VR immersiva que proposa un viatge interactiu a través de l'evolució de les espècies, que comença amb una forma de vida unicel·lular i que va evolucionant fins a transformar-se en un ésser posthumà robotitzat.

Per primer cop el Sónar +D ofereix en exclusiva aquesta experiència amb ulleres de realitat virtual a 120 usuaris del metro i membres del JoTMBé amb els seus acompanyants, que accediran a l'activitat mitjançant invitació aconseguida a través d'un concurs del club.

Per primer cop el congrés Sónar +D ofereix una activitat de realitat virtual al metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

120 membres del JoTMBé i els seus acompanyants gaudiran d'aquesta experiència en exclusiva / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

El Sónar+D és un congrés internacional que explora com la creativitat modifica el nostre present i imagina nous futurs. Des del 2013, reuneix a Barcelona destacats artistes, tecnòlegs creatius, músics, dissenyadors i emprenedors per participar en una programació curosament seleccionada enfocada en la inspiració i el networking.

Darrera modificació: 
01.06.2018

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies