Oriol Pàmies

Passa l'equador la remodelació del vestíbul principal de l’estació Sagrada Família de la L5

Avui s’ha reobert l’accés de Marina-Provença un cop renovades les escales. Per a les baranes s’han mantingut els forjats originals.

Ja s’ha realitzat aproximadament la meitat de l’obra de remodelació del vestíbul principal de l’estació de metro de Sagrada Família, de la línia 5, que TMB va començar el juny passat dins del programa d’actualització i millora de la funcionalitat d’estacions antigues o d’elevada utilització.

Aprofitant les vacances, els operaris han executat la renovació de l’accés situat a la cantonada dels carrers Marina i Provença, que avui s’ha reobert. S’han fet nous els graons i els paraments verticals, mentre que a l’exterior s’han mantingut les baranes originals de ferro forjat. La reixa que servia de porta, també de ferro forjat, ha estat retirada i emmagatzemada en espera que estigui a punt el seu emplaçament en una paret del mateix vestíbul. Al seu lloc n’hi ha una de motoritzada.

Al vestíbul és visible el nou paviment col·locat i el nou emplaçament dels plafons artístics de rajoles de ceràmica esmaltada, obra de Pedro Delso i Mauricio Sanguino. El pròxim pas serà la substitució de la barrera tarifària.

El conjunt de l’actuació suposarà deixar el vestíbul i l’accés com nous, tant en les parts visibles com en les invisibles, i té un pressupost d’1,4 milions d’euros, comptant l’obra, la direcció d’obra, el subministrament de la línia de peatge i l’IVA.

Darrera modificació: 
08.09.2020
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies