Redacció

Els números de les xarxes de transport gestionades per TMB durant el 2016

TMB ha publicat les xifres de l'activitat de les seves xarxes de transport durant l'any passat: oferta, demanda, plantilla... Tot en tres idiomes i condensat perquè càpiga en una butxaca.

A l'SlideShare i al web de TMB es poden consultar les principals dades que hi ha darrere les xarxes de metro i autobusos regulars i també dels serveis turístics gestionats per TMB durant l'exercici 2016.

El total de viatgers transportats per TMB el 2016 va ser de 577,29 milions. El metro ha mogut 381,49 milions de passatgers en un any, el bus i els transports d'oci n'han transportat 195,80 milions. De mitjana, en hora punta els feiners al metro han funcionat 143 trens, en nou línies i 154 estacions (comptant el Funicular). En superfície, en hora punta, han circulat 834 autobusos, en 99 rutes i amb 5.529 parades.

Aquestes són només algunes de les xifres que es poden trobar en aquest document que la companyia publica anualment. Hi ha magnituds com ara la demanda i l'ocupació, el nombre de línies i parades, l'edat mitjana dels parcs mòbils o les velocitats comercials, entre d'altres.

Darrera modificació: 
29.03.2017
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies