Redacció

L'estació d'Ernest Lluch, de la línia 5 de metro, es posarà en servei l'estiu del 2021

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i la segona tinenta d’alcaldia de Barcelona, Janet Sanz, van visitar divendres les obres que el Departament ha iniciat recentment per completar l’estació de metro d’Ernest Lluch, situada entre les de Pubilla Cases i Collblanc, a la línia 5.

L’estació ja té executada l’obra civil. Ara, els treballs se centren en el condicionament interior, la formació dels accessos, l’arquitectura, els acabats i les instal·lacions, juntament amb les construccions auxiliars, així com un nou pou de ventilació i un conjunt d’actuacions de reforç i drenatge de la infraestructura.

L’execució de les obres comportarà la suspensió del servei de la L5 de metro entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc del 29 de juliol a l’1 de setembre. En aquest període s'habilitarà un servei especial d’autobusos entre Can Vidalet i Collblanc amb parada a l’estació intermèdia de Pubilla Cases, amb el mateix horari del metro. També existeixen altres combinacions amb la xarxa de transport ferroviari i de superfície de la zona.

Darrera modificació: 
22.07.2019
Tema: 

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies