Autor
Redacció

L'estació d'Ernest Lluch, de la línia 5 de metro, es posarà en servei l'estiu del 2021

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i la segona tinenta d’Alcaldia de Barcelona, Janet Sanz, van visitar divendres les obres que el Departament ha iniciat recentment per a completar l’estació de metro d’Ernest Lluch, situada entre les de Pubilla Cases i Collblanc, a la línia 5.

L’estació ja té executada l’obra civil. Ara, els treballs se centren en el condicionament interior, la formació dels accessos, l’arquitectura, els acabats i les instal·lacions, juntament amb les construccions auxiliars, així com un nou pou de ventilació i un conjunt d’actuacions de reforç i drenatge de la infraestructura.

L’execució de les obres comportarà la suspensió del servei de la L5 de metro entre les estacions de Can Vidalet i Collblanc del 29 de juliol a l’1 de setembre. En aquest període s'habilitarà un servei especial d’autobusos que entre Can Vidalet i Collblanc amb parada a l’estació intermèdia de Pubilla Cases, amb el mateix horari del metro. També existeixen altres combinacions amb la xarxa de transport ferroviari i de superfície de la zona.

Darrera modificació
dilluns, juliol 22, 2019 - 10:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/lestacio-dernest-lluch-de-linia-5-de-metro-es-posara-servei-lestiu-2021