Premsa TMB

Transport públic per a la manifestació del 21 d'octubre a Barcelona

Dissabte a la tarda es reforçarà el metro, on un dispositiu especial vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge

Amb motiu de la manifestació convocada per la plataforma Taula per la Democràcia a Barcelona demà dissabte 21 d’octubre, a la tarda, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del transport públic, especialment el metro, en els desplaçaments que es realitzin per accedir a la zona del centre de la ciutat, ja que el trànsit en superfície estarà restringit. També és aconsellable preveure un temps addicional per al desplaçament, com en qualsevol esdeveniment massiu.

La concentració ocuparà l’eix del passeig de Gràcia amb la capçalera situada al carrer Aragó i baixarà fins a la Gran Via de les Corts Catalanes.

TMB ha preparat un dispositiu especial que inclou reforços del metro amb més trens, en funció de la demanda que es produeixi, i el desplegament de personal i efectius de seguretat a les estacions per ordenar la mobilitat, tant a l’inici com al final de la manifestació.

Dins la xarxa, en cas que hi hagi gran afluència de passatge, es recomana seguir en tot moment les indicacions que doni el personal de Metro, que estarà en contacte amb les autoritats de seguretat pública. Com és habitual, el web de TMB i l’aplicació TMB App informaran de manera automàtica de les possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d’estat del servei.

Estacions de metro recomanades i properes al passeig de Gràcia / Imatge: TMB

S’ha de tenir en compte que dissabte i diumenge estarà fora de servei la línia 9 Sud de metro, amb motiu de les proves del sistema de circulació de trens que realitza el Departament de Territori i Sostenibilitat com a part dels preparatius de la posada en funcionament de la línia 10 Sud.

Desviaments i limitacions en 24 línies de bus

Dissabte les alteracions de recorregut seran severes en 24 línies d’autobusos que circulen o travessen l’àmbit central de la ciutat, incloses les del Barcelona Bus Turístic. Entre les 16 i les 21.30 hores aproximadament es produiran desviaments i limitacions de recorregut per mirar de mantenir la regularitat del servei fora de l’àmbit d’afectació en les línies regulars següents: H8, H10, H12, H16, V15, V17, 6, 7, 20, 22, 24, 33, 34, 41, 42, 47, 50, 54, 55, 59, 62, 66, 67 i 68.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

El metro, un dels mitjans del sistema integrat de transport públic / Arxiu TMB
Nota de premsa en pdf
Estacions de metro recomanades i properes al passeig de Gràcia / Imatge: TMB
El servei de metro es reforçarà i hi haurà afectacions al servei de bus al centre de la ciutat / Foto: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies