Premsa TMB

Transport públic per a les Festes de la Mercè 2020

TMB reforçarà la línia 150 de bus els dies 24, 26 i 27 de setembre per als espectacles programats al Castell de Montjuïc

Amb motiu de les Festes de la Mercè 2020, que tindran lloc del 23 al 27 de setembre, el dispositiu de transport públic que proposa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s’ha reduït enguany per les limitacions d’aforament als espectacles i la redistribució i descentralització d’escenaris que preveu la festa major de la ciutat.

D’acord amb la situació sanitària actual, totes les activitats programades per la Mercè es faran en horari diürn d’11 a 22 hores. El metro funcionarà tots els dies fins a les 12 de la nit, per decisió de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) en el context de prevenció dels brots i en coherència amb les restriccions de les activitats socials i d’oci nocturnes. Igualment, s’ha previst un reforç de l’atenció al públic, la seguretat i la neteja durant determinades hores del dia en aquelles línies i estacions de la xarxa de metro més properes als escenaris dels actes programats per la festa.

El Piromusical, que acostumava a ser un dels actes més multitudinaris i que tindrà lloc diumenge 27 de setembre (a les 22 h), enguany canvia de format. Es descentralitza, no preveu assistència de públic i es podrà seguir des de casa.

Reforç de la línia 150 a Montjuïc

Per a les activitats programades del MAC Festival al Castell de Montjuïc s’ha previst un reforç del servei d’autobusos que cobreix la muntanya els dies 24, 26 i 27 de setembre, que consistirà a incrementar el nombre de cotxes articulats per oferir un interval de pas d’uns cinc minuts a la línia 150 (Pl. Espanya  - Castell de Montjuïc), entre les 11.30 i les 21 hores.

Descompte del 50% al Telefèric

Per celebrar les Festes de la Mercè, el telefèric de Montjuïc ofereix una promoció del 50% de descompte en el preu habitual dels bitllets, en les compres realitzades del 21 al 27 de setembre, utilitzant el codi MERCE2020. El bitllet serà vàlid durant tres mesos des de la data de compra; per tant, l’usuari tindrà 90 dies per realitzar el viatge al transport per cable.

Com a alternativa d’oci, durant la Mercè continua operativa la ruta Barcelona Panoràmica que ofereix el Barcelona Bus Turístic. Aprofitant l’èxit entre el públic local, la ruta es torna a prorrogar i estarà disponible fins a l’1 de novembre. Les sortides són tots els divendres, dissabtes i diumenges, a la tarda, en tres horaris diferents: 16 h, 18 h i 20 hores.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

L'alcaldessa Ada Colai i el pregoner de la Mercè 2020, Tortell Poltrona, posen amb el cartell de l'edició de les festes d'enguany / Foto: Flickr de l'Ajuntament de Barcelona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies