Premsa TMB

Transport públic per a les Festes de Gràcia 2019

El metro funcionarà 67 hores sense interrupció del 16 al 18 d'agost

Amb motiu de la celebració de la Festa Major de Gràcia 2019, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics en els desplaçaments als llocs d’aquesta celebració tan popular i massiva.

TMB recomana l’ús de la xarxa de metro per als desplaçaments i també les estacions més properes als diferents punts del barri de Gràcia on es faran les activitats programades per a la festa major.

L3 - Diagonal, Fontana, Lesseps
L4 - Verdaguer, Joanic
L5 - Diagonal, Verdaguer

El metro reforçarà amb personal d’informació i atenció i efectius de seguretat les estacions més concorregudes durant les festes.

A més, cal destacar que les nits del 16 i 17 d’agost el metro funcionarà de forma continuada; per tant oferirà 67 hores de servei sense interrupció. Els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 16 d’agost, fins a les 12 de la nit del dia 18 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge). Tot plegat suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a les diferents activitats programades per a aquestes nits.

Horaris Festes de Gràcia

Recordem però els talls per obres que afecten aquest mes d’agost tres línies de la xarxa de metro: la L1 (entre Clot i Fondo), la L2 (entre Paral·lel i Sagrada Família) i la L5 (entre Can Vidalet i Collblanc).

També es pot arribar a Gràcia amb les línies regulars d’autobús de TMB: D40, H6, H8,  V15, V17, V19, 6, 7, 22, 24, 27, 33, 34, 39, 114 i 116.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Cartell Festes de Gràcia 2019 / Font: Web Festes de Gràcia

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies