Premsa TMB

Transport públic per al Cruïlla Barcelona Summer Festival

Un servei especial de bus enllaçarà les nits del 7 i del 8 de juliol el Fòrum i la plaça de Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del festival de música 2017 Cruïlla Barcelona Summer Festival, que acull el recinte del Parc del Fòrum els dies 7, 8 i 9 de juliol, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà i posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora les nits del 7 i del 8 de juliol.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

- Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits.

- Autobusos: bus especial Fòrum - plaça Catalunya

Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). Els busos especials portaran l’indicador de línia “Servei especial” i funcionaran dues nits en els següents horaris:

  • Nit de divendres 7 a dissabte 8 de juliol: d’1 a 5 de la matinada
  • Nit de dissabte 8 a diumenge 9 de juliol: d’1 a 5 de la matinada

El bitllet especial per a aquest autobús el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen ubicada al passeig del Taulat.

També arriben al Parc del Fòrum les línies regulars de bus H14, H16, 7, 26, 36 i 143 (no circula dissabtes ni diumenges).

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Els concerts del Cruïlla se celebren al Parc del Fòrum / Foto: Web del festival Cruïlla Barcelona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies