Premsa TMB

Transport públic per a la Cavalcada de Reis 2017

TMB recomana el metro per anar al centre de la ciutat, dijous 5 a la tarda

Amb motiu de celebració de la Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars a diversos barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades. 

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades, entre les 17.00 i les 21.30 hores, aproximadament. És per això que el metro és el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

La Cavalcada de Reis 2017 de Barcelona començarà a les 6 de la tarda a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i continuarà per Pla de Palau, Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, pl. Catalunya, Pelai, pl. Universitat, Sepúlveda, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina i av. Francesc Ferrer i Guàrdia. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana la utilització del metro per accedir-hi.

El metro, el transport idoni per als desplaçaments

Per facilitar la mobilitat ciutadana, dijous 5 de gener a la tarda el metro es reforçarà amb més trens i mantindrà una oferta similar a la d’un dia laborable a tota la xarxa. A més, dijous el metro funcionarà fins a les 2 de la matinada, pel fet de ser vigília de festiu. Divendres, dia de Reis, el metro també tancarà a les 2 de la matinada.

El metro es reforçarà amb personal d’atenció al públic, seguretat i neteja a les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella / Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Liceu (L3), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Paral·lel (L2 i L3), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3). 

Per evitar aglomeracions, abans de l’inici de la cavalcada i fins que hagi passat per aquest punt, quedarà tancat l’accés Ronda Sant Antoni de l’estació de metro d’Universitat de la L2.

Com ja és habitual, TMB participa activament en aquest esdeveniment que tanca la campanya nadalenca, aportant una trentena de conductors voluntaris, quatre autobusos de dos pisos del Barcelona Bus Turístic i les bases mecàniques de diverses carrosses que desfilaran a la Cavalcada.

Per conèixer totes les alteracions i recomanacions de transport públic per anar a la Cavalcada de Reis de Barcelona, la principal, i també a les cavalcades dels diferents barris, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB. 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Els Reis de l'Orient arribant al port de Barcelona / Foto: Ajuntament de Barcelona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies