Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per diumenge 4 d'agost (Trofeu Joan Gamper)

El metro funcionarà fins a les 12 de la nit, com és habitual els diumenges

Per al partit corresponent al 54è Trofeu Joan Gamper que se celebrarà el proper diumenge 4 d’agost entre el Barça i l’Arsenal al Camp Nou a partir de les 20.00 hores, i per a les activitats prèvies, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos. 

Els serveis i reforços previstos són els següents:

Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5), Collblanc (línia 5 i línia 9 Sud) i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. Diumenge el metro funciona fins a les 12 de la nit.

Recordem però els talls per obres que afecten aquest mes d’agost tres línies de la xarxa de metro. En especial per aquest esdeveniment, el tall a la línia 5 entre Can Vidalet i Collblanc. L’estació de Collblanc, propera al Camp Nou, té servei només en sentit Vall d’Hebron i la connexió amb la L9S. Per anar en sentit Cornellà Centre, un servei especial de bus cobreix el tram afectat amb parada a Pubilla Cases i Can Vidalet, des d’aquí es podrà seguir el viatge en metro fins a Cornellà.

Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 52 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet val 3,20 €.

Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.
 

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Estadi Camp Nou / Foto: FCBarcelona
Nota de premsa en PDF

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies