Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per dissabte, 3 de desembre (Barça - Reial Madrid)

Serà el primer dia en què el tram Cornellà Centre - Can Boixeres de la línia 5 de metro es cobrirà amb un autobús especial

Per al clàssic partit de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid de dissabte, 3 de desembre, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 16.15 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos.

Els serveis i reforços previstos són els següents:

  • Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions de metro que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5); Collblanc (línia 5 i línia 9 Sud), i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. Dissabte el metro funciona de manera ininterrompuda tota la nit.

Cal recordar que del 3 a l’11 de desembre el tram Cornellà Centre - Can Boixeres de la línia 5 de metro estarà fora de servei per unes obres de millora de la infraestructura. Un servei especial d’autobusos cobreix el tram afectat amb el mateix horari que el metro.

  • Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 50 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 2,90 €.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Estadi Camp Nou / Foto: FCBarcelona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies