Premsa TMB

TMB adapta la xarxa de metro a la finalització de l’estat d’alarma reforçant l’oferta nocturna

Les autoritats mantenen el tancament de l’oci a les nits i per tant continuarà l’horari fix de 5 del matí a la mitjanit de dilluns a diumenge

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adequarà l’oferta de la xarxa de metro a la finalització de l’estat d’alarma el pròxim diumenge, 9 de maig, en què deixarà d’estar vigent el confinament nocturn. Així, les freqüències de la franja de les 22 a les 24 hores tornaran a ser les habituals el setembre passat, quan es va incrementar el nombre de trens a les línies de més demanda per facilitar els desplaçaments segurs. Els dies feiners els intervals seran de 6-7 minuts a les línies convencionals (L1-L5).

L’oferta en aquesta franja s’havia adequat posteriorment a la baixa mobilitat existent a causa de la limitació horària de la restauració fins a les 17 hores, que ara serà a les 23, igual que l’activitat cultural i esportiva, i el toc de queda a partir de les 22, que ara desapareix.

La resta de franges la xarxa de metro de TMB continuarà donant l’oferta màxima com ha fet des del setembre passat. La demanda en laborables, que va creixent en funció de la reactivació de l’economia i l’augment de l’ocupació, se situa aquests dies en el 63% de la que podria esperar-se sense pandèmia.

Segons com evolucioni la situació sanitària i es vagi recuperant l’oci nocturn, TMB anirà adaptant el seu servei per atendre les necessitats dels usuaris. En aquest moment, l’horari de la xarxa de metro de TMB continua sent de 5 h a 24 h de dilluns a diumenge, com el dels altres serveis ferroviaris dins l’àmbit del sistema coordinat per l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona.

La xarxa d’autobusos de TMB continuarà amb una oferta adaptada a les necessitats de la demanda.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

L'estació de metro d'Universitat durant l'estat d'alarma / Foto: Pep Herrero (TMB)

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies