Premsa TMB

Tancament d’una andana de l’estació Jaume I de la línia 4 durant 10 dies, per obres d’accessibilitat

Del 24 de novembre al 3 de desembre, els trens no hi pararan en direcció Trinitat Nova, per treballs d’adaptació de la infraestructura a persones amb mobilitat reduïda

A partir del dissabte 24 de novembre i fins al dilluns 3 de desembre, tots dos inclosos, estarà tancada l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació de Jaume I de la línia 4 de metro, per obres de millora d’accessibilitat. Per tant, els trens procedents de Barceloneta se saltaran Jaume I i continuaran sense aturar-se fins a Urquinaona. L’altra andana, direcció La Pau, funcionarà amb normalitat i els trens sí que hi efectuaran parada.

Aquesta afectació s’emmarca en les obres d’adaptació de l’estació de Jaume I a persones amb mobilitat reduïda que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Els treballs, que van començar el juny de 2017, consisteixen principalment en la instal·lació de dos ascensors i la remodelació dels dos vestíbuls de l’estació.  L’obra comporta una inversió de 4 MEUR i finalitzarà l’estiu vinent.

Esquema de l'afectació de Jaume I de la línia 4 / Imatge: TMB


Alternatives de mobilitat

A efectes pràctics, l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació Jaume I estarà operativa fins al final del servei de divendres 23, a les 2 de la matinada de dissabte, i tornarà a estar oberta dimarts 4 de desembre a les 5 del matí.

Durant l’afectació d’aquests 10 dies, els usuaris poden utilitzar com a alternativa:

  • Per arribar a Jaume I des de Barceloneta, les línies regulars de bus de TMB V15 o 45 (47 a partir del dia 26) que circulen per la Via Laietana, o bé continuar amb metro fins a Urquinaona, fer el canvi de sentit (direcció La Pau) i baixar a l’andana oberta de Jaume I.
     
  • Per agafar el metro des de Jaume I en direcció a Trinitat Nova, les línies de bus V15, V17 i 45 (47 a partir del dia 26) i baixar a la parada Via Laietana - Comtal, que queda a 70 metres de l’accés del metro d’Urquinaona.

 

Alternatives amb bus i metro:

Recomanacions de transport amb bus i metro / Imatge: TMB 

Recomanacions de transport amb bus i metro / Imatge: TMB

Per a més informació sobre les alternatives de transport es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

Nota de premsa en pdf
Esquema de l'afectació de Jaume I de la línia 4 / Imatge: TMB
Recomanacions de transport amb bus i metro / Imatge: TMB
Recomanacions de transport amb bus i metro / Imatge: TMB

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies