Premsa TMB

Sense servei de metro a les línies 9 Nord, 9 Sud i 10, a causa d'una incidència tècnica

Des de primera hora del matí hi ha autobusos especials per substituir els tres recorreguts

El servei de metro a les línies 9 Nord (La Sagrera - Can Zam), 9 Sud (Aeroport T1 - Zona Universitària) i 10 (La Sagrera - Gorg) no ha pogut començar aquest matí a les 5 com cada dia, a causa d’una incidència tècnica que afecta les comunicacions de telefonia i ràdio interna d’aquestes tres línies automàtiques i que fa que no funcionin ni la megafonia ni els intèrfons dels trens. Aquestes transmissions permanents són necessàries per a la circulació segura dels trens i la comunicació entre els empleats.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, des de les 5 h els trajectes de les línies 9 Nord, 9 Sud i 10 els realitzen serveis especials d’autobús. Segons els desplaçaments també poden ser recomanables altres línies de metro o altres xarxes ferroviàries del sistema integrat, així com els autobusos regulars.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, el web de TMB, el Centre d’Informació TransMet i xarxes socials.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies