Premsa TMB

Per la revetlla de Sant Joan, el metro funcionarà 45 hores sense interrupció

Els trens circularan des de les 5 de la matinada de dijous, 23 de juny, fins a les 2 de la matinada del dia 25

Com cada any per Sant Joan, dijous vinent, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dijous, 23 de juny, fins a les 2 de la matinada del dia 25 (és a dir, fins a la finalització del servei de divendres 24), de manera que funcionaran de forma continuada durant 45 hores

TMB també farà un desplegament especial de personal per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. Per aquest motiu, es reforçarà la seguretat i protecció a les estacions del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum), a les cèntriques estacions de Catalunya i Urquinaona i també a la d’Espanya.

Així, amb nou línies de metro i 154 estacions obertes, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments dels ciutadans.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Més servei d’autobús a les platges

D’altra banda, la xarxa d’autobusos de TMB adaptarà a partir de demà la seva oferta a les característiques especials de la mobilitat de l’estiu, en què baixa la demanda general però no de manera uniforme. Així, es reforçaran les línies que circulen per la zona de platges (D20, H16, V15, V21, V27, 39, 45 i 59) perquè guanyin capacitat.

Dues de les línies de la nova xarxa de bus, la D20 i la V15, que donen servei a les platges de Barcelona, es reforcen els caps de setmana amb circulacions especials limitades en els trams i les hores de més demanda: la D20, entre la plaça d’Espanya i el passeig Marítim, i la V15 entre la plaça d’Urquinaona i la Barceloneta. Els vehicles que fan aquests recorreguts parcials porten al frontal la indicació corresponent.

Tema: 
Si necessites més informació, contacta amb nosaltres

Recursos disponibles

La revetlla de Sant Joan a la platja de la Nova Icària / Foto: Ajuntament de Barcelona
Nota de premsa en pdf

També et pot interessar...

Contingut relacionat

Últimes notícies